AcasăȘTIRI EXTERNEAngela Merkel, atacată dur de activista de mediu Greta Thunberg. Ce acuzații...

Angela Merkel, atacată dur de activista de mediu Greta Thunberg. Ce acuzații i-a adus tânăra

Angela Merkelfoto: Insider.com

Activista de mediu Greta Thunberg a susținut în cadrul unui interviu că Angela Merkel a stat la coadă să facă poze cu ea doar pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice.

Cele două ar fi stat față-n față la Summitul special al ONU pentru schimbările climatice din New York, din septembrie 2019. Tânăra în vârstă de 17 ani le reproşa liderilor lumii că nu fac nimic pentru combaterea încălzirii globale. „Mi-aţi furat visele şi copilăria cu vorbele voastre goale. Cum îndrăzniţi?!”, a strigat Greta în fața lor.

La nouă luni distanţă de la acest mesaj, Greta Thunberg spune că „Merkel” şi „multe alte persoane”, între care „preşedinţi, premieri, regi şi prinţese”, au stat la coadă apoi să facă poze cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice.

„Președinți, prim-miniștri, regi și prințese toți au vrut să stea de vorbă cu mine”, a relatat Thunberg, potrivit insider.com, precizând că „m-au văzut și și-au dat seama dintr-o dată că e o oportunitate să își facă o poză cu mine pentru contul lor de Instagram”.

„Poate că acest lucru îi face să uite rușinea generației lor de a fi dezamăgit toate generațiile viitoare”, a mai declarat Greta Thunberg, adăugând că „bănuiesc că poate asta îi ajută să doarmă noaptea”.

author avatar
Andreea Vlad
377 afisari

3 COMENTARII

  1. Asta e de Bălăceanca. Mucoasa asta se crede miezul din dodoasca. Doamne fereste sa cădem pe mana unor politicieni ca țoapă asta proasta, ca ne ucide zambind

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger