AcasăȘTIRI EXTERNEAnexarea la Rusia a regiunilor ucrainene ocupate. Anunțul pe care-l va face...

Anexarea la Rusia a regiunilor ucrainene ocupate. Anunțul pe care-l va face Vladimir Putin

Anexarea la Rusia a regiunilor ucrainene ocupate. Anunțul pe care-l va face Vladimir Putin / Foto: printscreen

Se așteaptă ca președintele rus Vladimir Putin să anunțe vineri că Rusia anexează alte patru regiuni din Ucraina, după o serie de referendumuri pe care Occidentul le-a denunțat ca „false și ilegitime”, organizate în ultima săptămână în zonele ocupate ale țării.

Președintele rus Vladimir Putin este așteptat să anunțe aderarea regiunilor ocupate ale Ucrainei la Federația Rusă în timpul discursului său din 30 septembrie în fața Parlamentului, a anunțat marți Ministerul britanic al Apărării.

„Va consolida sprijinul patriotic pentru conflict”

În contextul în care referendumurile din aceste teritorii urmează să se încheie marți, „există posibilitatea ca Putin să se folosească de discursul său pentru a anunța oficial aderarea regiunilor ocupate ale Ucrainei la Federația Rusă”, a declarat Ministerul britanic al Apărării în informarea sa zilnică pe Twitter.

„Conducerea rusă speră aproape sigur că orice anunț de aderare va fi văzut ca o justificare pentru operațiunea militară specială și va consolida sprijinul patriotic pentru conflict”, a declarat ministerul, scrie CNBC.

Voturile în cadrul referendumurilor, despre care țările occidentale spun că sunt ilegitime, au avut loc în Donețk și Lugansk, în estul Ucrainei, și în Zaporojia și Herson, în sud.

author avatar
Tudor Borcea
611 afisari

11 COMENTARII

  1. Sa le anexeze
    Atunci cheltuiale refacerii oraselor si uzinelor distruse in valoare de multe zeci de miliarde de dolari le va reveni muscalilor
    Ei au distrus ,ei sa refaca de la zero

    • Hai ca ,cu postarea asta te,ai scos, îți da relicva soros plamanda de bani pt azi la postări, gustere globalist,acum ia-ți având pe g4 kaka mama și dai o l8nsatura lui tapa labaru

  2. Rusia este cancerul planetei, o mie de ani de razboaie, furturi de la vecini si inrobirea altor popoare, dovada ca este compusa din peste 200 de minoritati, docada cu ciordelile de teritorii din Georgia, Japonia, Finlanda, Moldova, Romania, Ucraina, etc.

  3. Este evident că dacă Occidentul nu recunoaște anexările ele sunt ca și cum nici n-ar fi. Până nu zice Unssula „da” ele rămân ca și înainte de referendum. Putin cheltuie banii federației degeaba. E de condammnat. Hai să-l condamnăm pe Putin. Îi dăm o bilă neagră ca să nu mai poată de ciudă.

  4. M-am lamurit acum, asta este ziar sionist, sterge orice comentari defavorabil ucrainei. Regret ca m-am inselat asupra orientarii acestui ziar, parea un ziar decent dar constat in mod repetat ca este doar ziar te proaganda globalista. De globalism sionist condus de sinistra Ursula si de Soros sa aveti parte toti acei care vreti globalism. Sper ca noi astialalti sa fim parte dintr-o lume multipolara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger