AcasăȘTIRI EXTERNEAmericanii se revoltă împotriva sprijinirii Ucrainei! „Votați pentru naziștii de la Kiev!...

Americanii se revoltă împotriva sprijinirii Ucrainei! „Votați pentru naziștii de la Kiev! Vreți război nuclear cu Rusia și China!” – VIDEO

Democrații americani, criticați pentru sprijinul adus Ucrainei. „Votați pentru naziștii Kievului și pentru războiul nuclear” / Scandal la New York - VIDEO

Mai multi protestatari au criticat-o vehement pe reprezentanta democrată din New York în Congres, Alexandria Ocasio-Cortez, în timpul unei adunări publice, acuzând Partidul Democrat că trimite arme și armament „naziștilor” din Ucraina, cu riscul unui război nuclear.

Alexandria Ocasio-Cortez a participat miercuri la o sesiune de întrebări și răspunsuri în Bronx, răspunzând la întrebări despre imigrația ilegală, criza opioidelor și invazia rusă în curs de desfășurare în Ucraina.

„Mincinoși și lași”

Ocasio-Cortez a fost întreruptă de doi activiști politici. Unul dintre ei s-a identificat ca fiind Jose Vega, în timp ce celălalt a rămas anonim. Cei doi au declarat că se opun voturilor democraților pentru a ajuta militar Ucraina, reproșându-le că „sunt lași”. „Aici, dumneavoastră sunteți mincinosul”, i-au strigat cei doi Alexandriei Ocasio-Cortez, informează Yahoo News.

„Doamnă deputat, nimic din toate astea nu contează dacă nu există un război nuclear pentru care ați votat pentru a trimite arme și armament în Ucraina”, a strigat unul dintre protestatari. „Tulsi Gabbard, ea a părăsit Partidul Democrat pentru că ei sunt șoimi ai războiului”, a adăugat el, făcând referire la demisia cu răsunet din partid a acestei foste reprezentante.

„Votați pentru al treilea război mondial”

„Ați votat inițial – ați candidat ca un outsider. Cu toate acestea, ați votat pentru a începe acest război în Ucraina. Votați pentru a începe un al treilea război mondial cu Rusia și China”, a continuat bărbatul.

Ulterior, cei doi au intrat pe rețelele de socializare pentru a explica motivul pentru care au perturbat ședința lui Ocasio-Cortez

„Prietenul meu @Noggatone și cu mine am confruntat-o pe doamna congresman (Ocasio-Cortez) cu privire la sprijinul ei pentru Războiul Nuclear și naziștii ucraineni”, a scris Vega pe Twitter.

El a adăugat: „O chem pentru că este o lașă în fața partidului care ne va împinge pe toți într-un război nuclear chiar acum. Se va ridica ea ca (Tulsi Gabbard) și va lupta pentru pace?”.

author avatar
Tudor Borcea