AcasăȘTIRI EXTERNEAmericanii recunosc că s-au implicat în scufundarea navelor rusești din Marea Neagră!...

Americanii recunosc că s-au implicat în scufundarea navelor rusești din Marea Neagră! Dezvăluiri incredibile direct de la Pentagon! – VIDEO

Americanii recunosc că s-au implicat în scufundarea navelor rusești din Marea Neagră! Dezvăluiri incredibile direct de la Pentagon! - VIDEO (foto cu caracter ilustrativ/sursa: captură video youtube)

Dezvăluiri incredibile, de ultimă oră, vin din Statele Unite, în contextul războiului din Ucraina, de la începutul căruia au trecut nu mai puțin de 197 de zile. Se poate vorbi, în acest caz, de o recunoaștere a faptului că americanii s-au implicat în scufundarea unor nave rusești din Marea Neagră.

Forțele ucrainene care au scufundat o navă de război rusă cu rachete Harpoon în iunie au fost antrenate de Statele Unite, a declarat principalul cumpărător de arme al Pentagonului, titrează defenseone.com.

Dezvăluirile făcute de Bill LaPlante

Detaliul a fost dezvăluit, miercuri, de către Bill LaPlante, Subsecretarul Apărării pentru achiziții și susținere, în timpul unei conferințe găzduite de Defense News lângă Pentagon.


LaPlante a spus că SUA „i-au adus pe ucraineni să se antreneze pe [Harpoon] în weekendul Memorial Day, în țara noastră, în weekendul Memorial Day”. Ulterior, însă, un purtător de cuvânt al LaPlante a susținut că subsecretarul nu a vrut să spună că ucrainenii au primit instruire în Statele Unite. În schimb, a spus ea, el a vrut să spună că weekendul în care ucrainenii au primit antrenament se numește Memorial Day în Statele Unite.

„Le-am scos de pe navă, le-am pus pe niște camioane cu platformă, am pus (rachetele) Harpoon, modulele pe camionul cu platformă și apoi un alt camion cu platformă pentru sursa de alimentare, am conectat un cablu între el, am descoperit că este exportabil, am adus ucrainenii să se antreneze în weekendul Memorial Day, în țara noastră, în weekendul Memorial Day, iar săptămâna următoare două nave rusești au fost scufundate cu acele Harpoon”, a spus acesta.

SUA au făcut parte dintr-o echipă de coaliție care a făcut antrenamentul, a declarat ulterior un oficial al apărării american.

author avatar
Andrei Coman
1.546 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu este nici o noutate, SUA este implicată până în gât în conflictul ruso-ucrainean, războiul fiind, practic, între SUA și F. Rusă, Ucraina fiind folosită pe post de carne de tun.

    • in 2016 vorbeam cu un marinar ucrainian de nationalitate romana si l-am intrebat ce se intampla la voi acolo ? raspunsul m-a surpins : ce sa se intample se bate rusul cu americanul. anyway uite niste harpoon din astea ar trebui sa cumparam nu bey rekt kur din alea

  2. Nu surprinde pe nimeni complotul maleific al sua. Politicienii sua sunt diavolul incarnat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger