AcasăȘTIRI EXTERNEAmericanii întăresc flancul estic al NATO. Când ajunge transportul cu tehnică militară...

Americanii întăresc flancul estic al NATO. Când ajunge transportul cu tehnică militară în România

AlexandroupolisAmericanii întăresc flancul estic al NATO. Când ajunge transportul cu tehnică militară în România

SUA trimit tehnică militară, care aparține NATO, în România și Bulgaria, unde vor avea loc exerciții militare majore în viitorul apropiat.

O navă cu echipament militar american a sosit duminică în portul grecesc Alexandroupolis.

SUA aduc în Europa cantități uriașe de echipament militar

Nava de marfă, lungă de 200 de metri, a acostat duminică dimineața și a început să descarce echipamentul militar. A sosit la Alexandroupolis din portul american Charleston și va pleca la mijlocul săptămânii viitoare.

Nava de marfă americană este veriga principală în lanțul de aprovizionare pentru trupele NATO din Europa de Sud-Est, iar procesul este de așteptat să continue până la sfârșitul lunii august. În urmă cu câteva zile, peste 200 de ofițeri și civili ai Armatei SUA au ajuns la Alexandroupolis pentru a transporta echipamentele militare pe care Liberty Pride le descarcă, notează presa elenă.

„Portul va fi umplut cu elicoptere de luptă, tancuri, tunuri, rachete, lansatoare de rachete multifuncționale, tot ce poate oferi cea mai avansată industrie militară”, se arată într-un raport publicat de presa elenă.

Americanii numesc acum Alexandroupolis „Souda Nord”. Americanii au o bază Souda pe insula Creta, din simplul motiv că le este mai ușor să ajungă în orice parte a Europei (ocolind Dardanelele) aducând arme prin ea, deoarece orașul are o rețea decentă de cale ferată și rutieră și, bineînțeles, cu port propriu.

author avatar
Andreea Vlad
568 afisari

6 COMENTARII

  1. v-am spus de alexandroupolis de vreun an in urma. dar na… conspirație si alte replici idioate.
    unii ii zic conspirație si acum dar incet, incet devine transpirație.
    ticalosii astia de americani or sa intareasca flancul nato, pana or sa le rupa rusii aroganta.
    ce face flancul sua+altii in bachmut?
    ucrainienii au fost facuti una cu pamantul, dronele dau coordonatele, iar artileria rusa bombardeaza fara oprire.
    nu mai bine isi ia sua rachetele din romania si va fi pace?
    rusii sunt cei mai tari din lume la artilerie, au piese de artilerie cat toate statele lumii la un loc si otan iștii fac balet pe flancul estic.
    nu este de gluma, iar acest mega macel nu ne priveste, nu este in interesul romanilor sub nici o forma.

  2. Bai romanasilor, mesaj pentru toti idiotii inutili,exceptie facand tefelistii de cobai ratati, care raman in urma: nu mergeti in nici un caz pe front, prin Donbass, fiindca daca va prostesc dulapul si maciukenezul maidanez tradator de neam si de colonie esuata, odata ajunsi acolo sunteti ca si morti, veti fi la buna dispozitie a unor nazisti imputiti de la cia sau din batalioanele azov, care, la o adica, daca nu mergeti ca si carnea da tun la taiere, aia va vor impusca din spate, sau chiar pe loc !! Vedeti ca propaganda nazista occidentala e la turatie maxima acum, asa ca voi si polonezii va jucatia cum soarta ca si natie, dar idiotii aia tampiti de polonezi deja sunt ca si disparuti, praf o sa ii faca pe ordinarii aia rusnacii salbatici, asa ca nu va bagati la impartit cate ceva cu rusnacii, ca voi veti ajunge sa fiti impartiti, asta a spus si Parintele Justin Parvu, praf o sa va faca aia, daca va bagati ca musca in lapte, si unde nu va fierbe oala !! Vedeti ca dintre sekuricii cu ochii mult prea albastrii nici unul nu are de gand sa se sacrifice pentru popor si colonia esuata, ca doar nu au furat 33 de ani degeaba, ba, voi sunteti prosti ? !! Asa ca, va fi bine pentru toata lumea, mai ales pentru aia care o sa fuga intai pe afara, iar restul, se vor manca intre ei, la propriu 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger