AcasăȘTIRI EXTERNEAmericanii "fură" de la bogaţi şi dau la săraci! Unde ar putea...

Americanii „fură” de la bogaţi şi dau la săraci! Unde ar putea ajunge banii oligarhilor ruși confiscați în SUA

oligarhii lui putinOligarhii nu ştiu pe unde să mai fugă prin lume, ca să-şi ascundă averile. Americanii au aflat cum încearcă să fenteze sancţiunile

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, a spus că el ar fi în favoarea unei eventuale inițiative parlamentare care să permită ca averile confiscate oligarhilor ruşi să fie livrate ”direct” Ucrainei.

”Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să îngheţăm averile”, a declarat Merrick Garland.

Banii ar merge direct în Ucraina

La începutul lunii aprilie, congresmenii nu susţinuseră un proiect de lege care ar fi autorizat Casa Albă să lichideze averile confiscate de la miliardari ruşi pentru a transmite Kievului aceste fonduri.

„Dar am susţine un proiect de lege care ar permite ca o parte din aceşti bani să meargă direct în Ucraina”, a afirmat Garland în cursul unei audieri în faţa unei Comisii a Senatului, care l-a interogat despre modul în care autorităţile ar gestiona averile ruseşti confiscate.

Ideea a fost respinsă după ce puternica organizaţie de apărare a libertăţilor ACLU a indicat că un astfel de proiect ar încălca Constituţia, oligarhii neavând niciun mijloc de recurs în faţa justiţiei pentru a contesta decizia administrativă, a relatat Washington Post.

Această lege ar permite statului federal să confişte de la cetăţenii ruşi sancţionaţi bunuri estimate la peste 5 milioane de dolari.

author avatar
Andrei Ștefan
324 afisari

7 COMENTARII

  1. in romaneste e o deosebire:
    ” săracii ” e una
    ” sărăciile ” e alta,
    banii vor ajunge la magnati
    de la sărăcii…….
    (in italiana e absolut la fel:
    poverii si
    povericii)

  2. Sărăciile pamantului. Nici… – The Romanian Cringe Channel …
    ms-my.facebook.com › sărăciile-pamantului-nici-flegme-n-gat-nu-meritati
    Sărăciile pamantului. Nici flegme-n gat nu meritati.

    (asta e singurul care pare sa cunoasca deosebirea)

  3. Si aia ai oligarhilor autohtoni ca bilache nu ii sechestrati ca ala fura de la tot globul cu vaxxurile lui de doi bani!!

  4. Înțeleg că acești bani sunt originari din Ukraina și au fost furați de către oligarhii ruși, nu? Dacă nu este așa, atunci ilegal licuriciul a furat banii oligarhilor ruși pentru a finanța armamentul pe care ilegal îl dau ukrainienilor. Adică licuriciul e un hoț la drumul mare, un gangster ordinar care ar trebui pedepsit.

  5. Americanii sunt doar niste tâlhari, ce vor sa plătească mercenarii din Ucraina cu banii rusilor

  6. America traieste din furat si japca de cind sa inventat america ,iar problema cu datu la saraci este o vrajeala ei se impart cu banii sint nesatui si. disperati dupa bani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger