AcasăȘTIRI EXTERNEBIOLABORATOARE DE EXPERIMENTE în Ucraina! China, ultimatum dat Americii! / Pregătesc SUA...

BIOLABORATOARE DE EXPERIMENTE în Ucraina! China, ultimatum dat Americii! / Pregătesc SUA o nouă pandemie?

biolaboratoareAmericanii fac experimente în Ucraina ca la Wuhan. Omenirea, din nou în pericol?!

Ministerul chinez de Externe a cerut marți, 8 martie, garanții pentru siguranța celor  26 de biolaboratoare din Ucraina. Însă, mai mult de atât, Beijingul vrea ca America să dezvăluie toate detaliile experimentelor pe care le desfășoară în aceste laboratoare!

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, a făcut aceste remarce după dezvăluirile Ministerului rus al Apărării privind existența unor dovezi ale programului biologic militar finanţat de SUA în Ucraina.

Washingtonul își ascunde dovezile!

Sâmbătă, după ce rușii au vorbit pentru prima oară despre acest subiect, dezvăluind experimentele derulate în laboratoarele din Lvov și alte orașe din Ucraina, Ambasada Americii la Lvov (mutată aici de la Kiev) a eliminat de pe site-ul său toate documentele despre biolaboratoarele finanțate de Pentagon. Informația a fost publicată pentru prima dată de jurnalista de investigații Dilyana Gaytanzhieva într-i postare pe rețelele de socializare. Aceste documente includ detalii importante legate de construcția, finanțarea și autorizarea laboratoarelor de arme biologice din Ucraina.

Personalul Ambasadei SUA a uitat, însă, să elimine un document care arată că Pentagonul finanțează două noi biolaboratoare, la Kiev și Odesa.

SUA au construit o rețea vastă de biolaboratoare în Ucraina

Se știe că Statele Unite și Ucraina au înființat în comun Centrul de Știință și Tehnologie din Ucraina (STCU). În ultimii 20 de ani, STCU a investit peste 285 de milioane de dolari în aproximativ 1.850 de proiecte conduse de oameni de știință care au lucrat anterior la dezvoltarea armelor de distrugere în masă, a constatat jurnalistul de investigație.

În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

Kievul ar fi dezvoltat arme biologice cu finanţare americană

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv!

Poliția a demarat o anchetă, dar nici măcar la 4 ani distanță nu s-au descoperit sursele infectării. De remarcat că tot în Mykolaiv peste 100 de persoane au contractat holeră în anul 2015!

De ani de zile, Rusia a acuzat SUA că dezvoltă arme biologice în apropierea granițelor sale. Recent, Ministerul rus al Apărării, prin vocea generalului Igor Kirillov, a susținut că laboratoarele de biocercetare din Ucraina au făcut experimente și cu agenți patogeni care cauzează ciuma, antrax și bruceloza! Deocamdată, America păstrează tăcerea și nu comentează acuzele ce îi sunt aduse.

author avatar
Andreea Vlad