AcasăȘTIRI EXTERNEBIOLABORATOARE DE EXPERIMENTE în Ucraina! China, ultimatum dat Americii! / Pregătesc SUA...

BIOLABORATOARE DE EXPERIMENTE în Ucraina! China, ultimatum dat Americii! / Pregătesc SUA o nouă pandemie?

biolaboratoareAmericanii fac experimente în Ucraina ca la Wuhan. Omenirea, din nou în pericol?!

Ministerul chinez de Externe a cerut marți, 8 martie, garanții pentru siguranța celor  26 de biolaboratoare din Ucraina. Însă, mai mult de atât, Beijingul vrea ca America să dezvăluie toate detaliile experimentelor pe care le desfășoară în aceste laboratoare!

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, a făcut aceste remarce după dezvăluirile Ministerului rus al Apărării privind existența unor dovezi ale programului biologic militar finanţat de SUA în Ucraina.

Washingtonul își ascunde dovezile!

Sâmbătă, după ce rușii au vorbit pentru prima oară despre acest subiect, dezvăluind experimentele derulate în laboratoarele din Lvov și alte orașe din Ucraina, Ambasada Americii la Lvov (mutată aici de la Kiev) a eliminat de pe site-ul său toate documentele despre biolaboratoarele finanțate de Pentagon. Informația a fost publicată pentru prima dată de jurnalista de investigații Dilyana Gaytanzhieva într-i postare pe rețelele de socializare. Aceste documente includ detalii importante legate de construcția, finanțarea și autorizarea laboratoarelor de arme biologice din Ucraina.

Personalul Ambasadei SUA a uitat, însă, să elimine un document care arată că Pentagonul finanțează două noi biolaboratoare, la Kiev și Odesa.

SUA au construit o rețea vastă de biolaboratoare în Ucraina

Se știe că Statele Unite și Ucraina au înființat în comun Centrul de Știință și Tehnologie din Ucraina (STCU). În ultimii 20 de ani, STCU a investit peste 285 de milioane de dolari în aproximativ 1.850 de proiecte conduse de oameni de știință care au lucrat anterior la dezvoltarea armelor de distrugere în masă, a constatat jurnalistul de investigație.

În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

Kievul ar fi dezvoltat arme biologice cu finanţare americană

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv!

Poliția a demarat o anchetă, dar nici măcar la 4 ani distanță nu s-au descoperit sursele infectării. De remarcat că tot în Mykolaiv peste 100 de persoane au contractat holeră în anul 2015!

De ani de zile, Rusia a acuzat SUA că dezvoltă arme biologice în apropierea granițelor sale. Recent, Ministerul rus al Apărării, prin vocea generalului Igor Kirillov, a susținut că laboratoarele de biocercetare din Ucraina au făcut experimente și cu agenți patogeni care cauzează ciuma, antrax și bruceloza! Deocamdată, America păstrează tăcerea și nu comentează acuzele ce îi sunt aduse.

author avatar
Andreea Vlad
10.966 afisari

27 COMENTARII

  1. iata o explicatie de ce vrea sua si israel un rzboi pustiitor in europa in care sa fim si noi bagati . jerusalem post spunea ca ar fi bine ca tarile di est si nato sa se bage intr-un razboi cu ucraina impotriva rusiei .daca cei doi ani pierduti din asazisa pandemie vor ramane fara consecinte de ce sa ne miram ca vor sa faca o tura cu alta molima mai vartoasa .

    • Subsecretarul de stat american Victoria Nuland a afirmat, marţi, că SUA se tem că forţele ruse ar putea „prelua controlul” structurilor „de cercetare biologică” din Ucraina şi ar putea confisca materiale sensibile.

      „Ucraina are facilităţi de cercetare biologică, iar acum suntem destul de îngrijoraţi de posibilitatea ca forţele ruse să încerce să preia controlul asupra lor. Aşadar, lucrăm cu ucrainenii la modalităţi de a preveni ca aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forţelor ruse”, a spus Nuland. (stiripescurse)

  2. satanele globaliste vor arunca din fiole o noua molima si vor da vina pe rusi ca au atacat acele laboratoare ..

    • Adevarat,cum au dat vina pe Chinezi,eu mi am dat seama de la început că e mana americanului

  3. CITITI-L PE GRIGORE CULIANU CARE SPUNE CA DIAVOLUL ESTE LA CASA ALBA SI NU-I LA KREMLIN , O SPUNE UNUL CARE TRAIESTE IN SUA SI NU LA MOSCOVA SAU BUCURESTI.
    CAMERA REPREZENTANTILOR A SUA IL ANCHETEAZA PE FAUCI ,TARTORUL PROGRAMULUI SARCOV 19 MUTAT DIN SUA LA WUHAN SI PLATIT PROGRAMUL DE CATRE SUA .
    DE CE S-A PUS BATISTA PE TAMBAL , DUPA CE AU ACUZAT CHINA ?-CHINA A PUS DOCUMENTELE PE MASA .
    DE CE BIDEN SARE CU AJUTOARE PENTRU UCRAINA ?-AU INCEPUT SA SE VADA ADEVARATELE MIZERII PATRONATE SI FINANTATE DE SUA SI IN UCRAINA !.
    SE INGROASA RAU ACEASTA POVESTE MURDARA .

    • Pai, ti-o spune chiar chinezul in prima fraza, 26 laboratoare. E mult si unul de care nu stii ce face, dapai de 26. Rusul nu=i chiar nebun, cum il catalogheaza unii care comenteaza jocuri electronice si numai ei. E normal ca amerwinetou sa ne impinga sa luptam contra rusului. Nu zic sa ne uitam la tragedie, dar zic sa-i lasam in rusofonia lor.

      • Asta e mia jocului,să distrugă lumea să fie doar un singur conducător,vor sa l elimine pe Putin pt că e periculos și nu e de partea lor!

    • Auzi da’ cate laboratoare d-astea sunt in SUA, UE și aiurea-n lume, nu te interesează curioasa pământului?

      • Nu prea. In SUA sint interzise aceste laboratoare. De accea le implementeaza la fraieri. Este stiut demul despre aceasta practica. Mai mult OMS si structurile NATO de control nu pot controla aceste laboratoare, este interzis.

  4. De parca Covidul nu a avut legătură cu DARPA iar vaxxanul cu CIA și restul serviciilor secrete sclave ale ei. De-asta Cot-codac asta din Ucraina cere pace, secretele murdare pe care le ascundea au fost scoase la lumina. Nu poporul ucrainean îl interesa pe el ci ascunderea secretelor murdare ale Americii. Și pentru asta cretinii ăștia de la Bucuresti vor sa ne împingă în război cu rusii. Afara cu trădătorii din tara.

  5. Sa nu uitam ca Organizația mondiala a sănătății care înseamnă de fapt industria pharma, a semnat un memorandum cu statele europene, ca la următoarea pandemie, toate țările trebuie sa se alinieze OMS, iar aceștia vor coordona. Pe scurt, ne vor spune cat trebuie sa stam in casa, cand sa ieșim, ce medicamente sa luam si cate doze de înțepat

  6. Sună ca și când pandemia, care stă sa treacă, ar fi originară din SUA și nu din China.

    Băi descreieraților, ați pierdut orice decență? Hoțul care strigă „hoții”!

    Se caută cu disperare justificări pentru invazia rusească. Cu Fake News cât cuprinde.

    Fițuica asta chiar pune botul la orice idioțenie produsă de propagandă moscovită.

    • Cine a făcut anunțul cu virusul din laborator american nu contează unde lau dus pentru compromis, a cui a fost laboratorul, acela trebuie să plătescă, restu poate fi vorbe nule, doi ani nu condamni fabricantul de moarteprinlaboratoramerican, este o prostie.

  7. Chinezul a zis ca americanii au 336 de laboratoare biologice in toata lumea si au cerut documente despre ce se cerceteaza.
    Moderna a recunoscut ca a patentat virusul covid inainte de pandemie. Sansele ca sa apara aceeasi secventa intr-un virus intamplator sant 1 la trilion.
    Fauci a disparut din public. A primit statut de persoana protejata si este pazit 24/24.
    Sefa de la CDC a zis ca poate nu au fost destul de precauti cu vaccinarea si nu le-a spus nimeni ca vaccinele nu sant bune!
    Sigur ca pandemia a venit de la chinezi. Asa cum si sanctiunile economice au venit de la rusi

    • Laboratoarele de la Whan erau tot americane. Pe teritoriul SUA sint interzise. Ca sa vezi ce porci,

  8. S au gandit ba acum sa se bata pt lab lor de creeat virusi intre europeni si mai mult crestini si mai mult ortodocsi cei mai multi!!! Asta e adevarul e razboiul satanistilor contra crestinilor!!!

  9. Se vede şi de aici că tot războiul acesta fals cu Ucraina e de propagandă doar ca Rusia să se de-a mare ce capacităţi are.

    • Rusia nu se da mare. De 8 ani spune americanilor sa nu extinda NATO. Este normal isi protejeaza tara si poporul. Dar Satanele Unite nu vor sa inteleaga. Ii tot atita pe rusi, Ei vor razboi dar nu direct si nu pe teritoriul lor. Asa au facut intotdeauna. Dar pina cind. Sa ne lase in pace. In fond NATO este o alianta impotriva cui??????????Eu nu inteleg.

  10. DUPA GRIPA AVIARA VINE PESTA PORCINA TAMAN CAND DUPA SPUSELE MINISTRULUI DAIA (CEL MAI BUN DE ALTFEL DIN ULTIMII ANI } ASTA CONFORM TARANILOR DIN PIATA MINIS CAPETELE PORCINE ERAU LA UN NIVEL SATISFACATOR SE PUTEM FI SUSPICIOSI DUPA CE AFLAM DE ASTFEL DE LABORATOARE IN UCRAINA UNDE CHIAR CRED CA UN GRUP AU PACALIT CETETENII UCRAINENI VEZI LA NOI USR SI GFAC VOIA CELOR DE AFARA ,APROPOP DACA ESTE REALA INFORMATIA DATA DE COSMIN GUSA CA DATORIA UCRAINEI A FOST CUMPARATA DE FAMILIA ROTSCHILD SEFII LUI SOROS

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger