AcasăȘTIRI EXTERNEAmericanii chiar i-au ŞOCAT pe Trump şi Biden. Au votat în valuri,...

Americanii chiar i-au ŞOCAT pe Trump şi Biden. Au votat în valuri, iar sursele au dezvăluit care e favoritul electoratului

trump si bidenPeste 90 de milioane de americani s-au înghesuit la urne

Sistemul american de votare, care este ceva mai complex decât la noi, prevede ca populaţia să-şi exprime preferinţele electorale pe parcursul a mai multor săptămâni, prin intermediul poştei.

Având în vedere că se votează deja de aproximativ o lună, s-a ajuns la un număr ameţitor de oameni care şi-au exercitat dreptul constituţional: peste 90 de milioane.

Numărul record al voturilor exprimate anticipat, de aproximativ 65% din prezenţa totală în alegerile prezidenţiale din 2016, reflectă interesul mare pentru alegerile în care se confruntă actualul preşedinte republican Donald Trump şi democratul Joe Biden, conform news.ro.

Participarea record la alegerile anticipate, prin poştă sau în persoană, are loc pe fondul îngrijorărilor legate de expunerea la coronavirus în ziua alegerilor, pe 3 noiembrie.

Care e favoritul? Donald Trump sau Joe Biden?

Actualul preşedinte american, Donald Trump, este în urma lui Joe Biden în sondajele de opinie, din cauza criticilor legate de modul în care adminsitraţia Trump gestionează pandemia de coronavirus care a ucis aproape 229.000 de oameni în SUA.

Democraţii au un avans semnificativ faţă de republicani în votul anticipat, pentru că cei din urmă ascultă recomandarea preşedintelui Trump de a avita acest sistem, care ar fi, în opinia sa, predispus la fraude.

Experţii anticipează că prezenţa la vot va depăşi cu uşurinţă numărul de 138 de milioanede americani care au votat în 2016. În urmă cu patru ani, numai 47 de milioane de persoane au votat anticipat.

author avatar
Andrei Ștefan
1.195 afisari

12 COMENTARII

  1. Spotmedia.ro , 29 octombrie 2020 , ora 07:39 ” BIDEN SAU TRUMP ? CINE ARE CELE MAI MULTE SANSE SI DE CE VIITORUL PRESEDINTE VA FI ALES DE ALEGATORII DIN FLORIDA SAU PENNSYLVANIA ” . Florida are 29 de electori , Pennsylvania are 20 . TRUMP , pentru a avea o sansa sa ramana inca 4 ani la Casa Alba , trebuie sa castige confruntarea cu Biden atat in Florida cat si in Pennsylvania . IN CALIFORNIA , CU 5 ZILE INAINTE DE VOT , BIDEN ESTE COTAT CU 61% SANSE DE VICTORIE , IAR TRUMP CU 39% . IN PENNSYLVANIA , JOE BIDEN ESTE COTAT CU 85% , IAR DONALD TRUMP CU 15%” . THE ECONOMIST : ” DEMOCRATII IAU TOT : PRESEDINTIE , CAMERA , SENAT , NU SE MAI PUNE PROBLEMA CINE CASTIGA , SE PUNE IN DISCUTIE DOAR DIMENSIUNEA VICTORIEI ”.

    • Degenerații de Bideni nu pot câștiga DECÂT PRIN FRAUDĂ. Sau dacă americanii sunt excesiv de imbecili.

    • Coprofagu ăsta de dă mereu citate din Dogioiu etc e ăla de scrie pe aici cu Rîbnița,Tiraspoula, că o ia-n coic de la calu lu Sovurov (cine-o mai fi și ăla!?) E clar ca pt. el Trump e un dușman,căci daca va ciștiga și al II-lea mandat multe se vor schimba.Și nu în bine pt. globaliști iubitori de copii,elita pedofilă. În primu mandat al lu Trump-ROMÂNIA nu a cunoscut nici un beneficiu ma refer la ieșirea de sub tutela democrata a americii, și pt. respecatrea voinței poporului român la alegeri! Cele mai furate alegeri de la cele de după WW 2! Actualul ambasador e republican doar de suprafață,in realitate e democrat sadea prin tot ceea ce face.Vedeti ce diferente sint intre ambasadorii americani din UNGARIA și POLONIA ,și cel din România! La noi partidul aflat pe linie cu Republicanii americani e demonizat de amb.lui TRump republican in loc sa fie sprijinit,iar cei pe linie cu democratii -PNL,USR,PMP sint ridicati prin toate mijloacele legale și ilegale!

  2. Numai un nou sadea poate crede că Biden poate conduce în vreun sondaj real. Adunările electorale ale acestui senil corupt și inutil sunt de râsu’-plânsu’.

  3. VRUI ca sa zic ca SUNT UN BOU SADEA care se balega pe coada in boschetii din spatele garii Tiraspol . Punct .

  4. daca si americanii vor vota proprii calai ca la noi sa fie sanatosi ca vor ajunge la disolutie in fata nwm cu toti bogatasii care vor calari populatia prin minciuna!!!!!!

  5. Se pare ca in America s-au trezit prostii.Au inceput sa faca deosebirea intre ce e bine si ce rau,intre gargara lui Trump si adevar,intre ” o sa faceam,o sa dregem,o sa analizam,o sa dezvoltam,o sa inauguram,o sa majoram dar nu se poate,se poate doar sa mintim si sa furam,” si logica realitatii.

    • Se pare ca in America sau prostit si mai tare, nu sau trezit. Cum sa votezi un om care vrea lgbt la putere si lege ca copii începând cu opt ani, pot fi Travestiți? Deci tu esti ori homosexual, ori pedofil de iti doresti sa iasa biden președinte? De ce nu te muți in America si sa ne lași pe noi ăștia mai de la țara si cu mentalități învechite ce nu ne o ascundem in funduleț ca tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger