AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica sub teroarea atentatelor! Încă un atac armat sângeros în SUA, bilanț...

America sub teroarea atentatelor! Încă un atac armat sângeros în SUA, bilanț tragic! – VIDEO

America sub teroarea atentatelor! Încă un atac armat sângeros în SUA, bilanț tragic! - VIDEO

Un bărbat din Smithburg, în vestul statului american Maryland, SUA, a deschis focul, joi după-amiază, omorând cel puțin trei persoane într-o fabrică.

Coșmarul se repetă

La două săptămâni de la masacrul din Uvalde, soldat cu 19 copii și doi profesori morți, și la cinci zile de la împușcăturile din Philadelphia, soldate cu trei morți și zeci de răniți, coșmarul se repetă.

Joi, șeriful comitatului Washington a confirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că un schimb de focuri a avut loc într-o zonă rurală din Smithburg (Maryland), în jurul orei locale 14.30.

Împușcăturile au avut loc la uzina Columbia Machine Inc., situată la 90 km nord de Washington și Baltimore. Trei persoane au fost ucise și alte câteva au fost rănite, inclusiv un ofițer de poliție care a fost împușcat în umăr în timpul unui schimb de focuri cu atacatorul.

Atacatorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită de poliția locală, a fost arestat de poliție. El a fost dus la spital cu răni la spate după ce a încercat să fugă cu o mașină și se crede că acestea îi pun viața în pericol.

„Situația evoluează rapid și vom face publice informații de îndată ce vom putea”, a scris biroul șerifului într-un comunicat postat pe Facebook. Deocamdată nu a fost comunicat niciun motiv al atacului.

„Astăzi, comunitatea locală din Smithsburg a avut parte de o împușcătură în masă. Acesta este al doilea incident de violență armată în comitatul Washington, Maryland, în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să lucrăm împreună pentru a pune capăt violenței din această țară. Să ne fie rușine dacă nu putem face mai bine”, a deplâns pe Twitter reprezentantul de stat David Borne.

author avatar
Tudor Borcea
705 afisari

6 COMENTARII

  1. Le e frică de ce se va întâmpla când americanii vor pune mâna pe arme și-i vor vâna pe asupritori. Ca urmare pun tot felul de mizerii la cale pentru a confisca armele tuturor.

    • Coorrrect! După ce îi dezarmează și înbotnițează pe toți, de la mic la mare vor trece la exportul noii forme de democrație peste toți vasalii din imperiu.

  2. Ați trait plan-demia, mulți așa zisa revoluție, și mai mulți 911 și arme de ditrugere în masă Irak, și mai credeți tot ce ne-aruncă?
    Cum de n-au fost atenatate teroriste cînd cu arestul la domiciliu? Că nu li s-au comandat serviciilor înscenarea unor astfel de evenimente fiind ocupați cu altfel de înfricare a oamenilor la fel de mincinoasă?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger