Cauta

America, sfâșiată! Comunitățile de negri își fac propria Poliție și preiau controlul orașelor!

Nu s-a încheiat povestea protestelor de stradă din SUA, din contră, efectele manifestațiilor abia încep să se vadă. Apar deja lideri ai mișcării Black Lives Matter care vorbesc despre o nouă eră pentru comunitățile de negri, cu o societate organizată după propriile reguli. Militanții BLM au declarat război Poliției și antrenează miliții complet armate cu ajutorul cărora vor prelua controlul orașelor!

America, sfâșiată chiar din interiorul ei, cine-ar fi crezut asta?! Pare neverosimil ce se întâmplă azi peste Ocean, dar cea mai puternică națiune a planetei e pe cale să facă implozie. Protestatarii revoltați de ieri lasă acum să se vadă ce intenții stăteau pitite în spatele nesupunerii lor – crearea unor zone autonome, în care puterea să fie în mâinile liderilor BLM, acești urmași periculoși ai anarhiștilor Black Panther Party, care în anii ’60-’70 au terorizat America!

În bunul spirit democrat care spune că nu trebuie să lași niciodată o criză majoră să se risipească fără a trage foloase de pe urma ei, BLM transformă moartea lui George Floyd într-un pretext pentru a prelua controlul comunităților de negri.

„Ne pregătim proprii oameni pentru a apăra comunitățile de negri, prin patrule armate. În stil Black Panther”. Periculoasa declarație îi aparține lui Hawk Newsome, șeful filialei BLM din New York. Newsome (43 de ani) a vorbit cu jurnaliștii de la Daily Mail, cărora le-a spus ce planuri are: „Vorbim despre autoapărare, vorbim despre apărarea comunităților noastre. Știți cum este să vedeți un pistol îndreptat spre un copil de 7 ani? Știți cum este să vedeți o femeie neagră de 67 de ani căreia i se pulverizează piper în față și este împinsă la pământ? Este obligația noastră, este datoria noastră să oferim oamenilor o cale de a merge înainte. Vrem puterea de a ne determina propriul destin! Vrem libertate de la acest guvern opresiv și vrem sfârșitul imediat al Poliției!”.

Organizația Black Lives Matter are în spate sprijin oferit de cei mai puternici milionari ai Americii. Cu banii și protecția lor, își dezvoltă în prezent un „braț armat” extrem de bine instruit pentru a contesta autoritatea Poliției în orașele cu mari comunități de negri.

Hawk Newsome știe că ceea ce face amintește de Black Panther Party. De fapt, chiar se mândrește cu asta și nu se ferește să anunțe renașterea temutei grupări BPP: „Vom trimite ofițeri de pace (n.r. – nume împrumutat de la trupele armate ale BPP) înarmați pentru a patrula comunitățile noastre și a opri brutalitatea Poliției”.

Interviul acordat de Newsome ziariștilor de la Daily Mail a avut loc în birourile NCredible Entertainment, companie deținută de actorul și muzicianul Nick Cannon, susținător și finanțator BLM.

„Noi avem ca model Panterele Negre și Islamul, credem că este nevoie de un braț armat pentru a ne apăra. Eu nu ne văd cooperând cu Poliția, din contră, ne văd pe noi înşine fiind și făcând Poliţie”.

Hawk Newsome: „Nu credem în egalitate”

Rugat de jurnaliștii britanici să transmită un mesaj manifestanților care deja au aruncat în haos SUA, liderul newyorkez al BLM a refuzat să ceară ca violenţa şi jafurile să înceteze.

Ba, mai mult, el le-a cerut americanilor să aibă mai multă empatie pentru rebeli, explicând: „Vorbești despre oameni cărora li s-a spus de nenumărate ori că viața lor neagră nu contează. Vorbești despre un popor care a asistat la încarcerarea abuzivă a colegilor și rudelor lor. Te uiți la oameni care nu au avut parte de educație… Guvernul ăsta permite Poliției să vină și să ne omoare, iar ofițerii scapă continuu de pedeapsa meritată. Orice persoană din lume ar fi indignată, în mod firesc”.

Și, totuși, cum justifică jafurile și crimele BLM scopul „nobil” pe care-l vântură liderii protestatarilor în aceste interviuri comandate?

„Jafurile sunt un produs al Americii capitaliste și al tratamentului aplicat comunității de negri. Oamenii ies în stradă și iau din magazine toate lucrurile pe care America a spus că ar trebui să le aibă, dar nu le-au primit niciodartă. Oamenii sunt săraci. Oamenii sunt disperaţi. Oamenii sunt frustraţi. Ce te aştepţi să facă? Vor să distrugă pentru că sunt supărați și frustrați”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version