AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica intră în faza „100 de zile de teroare”

America intră în faza „100 de zile de teroare”

În timp ce rețelele de socializare au grijă să blocheze ziarele care demască planurile Noii Ordini Mondiale, mesaje de revoltă și îndemn la nesupunere civică trec libere ca păsările văzduhului prin cenzura Facebook sau Twitter. Zuckerbergii Internetului nu se mai oripilează când ANTIFA și Black Lives Matter cheamă lumea la revoluție, dar fac ca toți dracii la articolele jurnaliștilor independenți, nealiniați doctrinei globalisto-neomarxiste. „Fake news”, „fake news”, urlă vuvuzeaua NWO; orice e „fake news”, așa că până și președintelui Donald Trump i s-a pus „botniță”.

Adormiții planetei, indivizi fără capacitatea de a discerne informația, se închină la mass-media mainstream ca la sfintele moaște, halește orice i se aruncă pe farfurie. Iar rețelele de socializare care și-au întins tentaculele adânc în inima societății știu cum să manipuleze gloata. De pildă, sâmbăta trecută, Twitter a lăsat liber un videoclip în care protestatarii ANTIFA dădeau foc Bibliilor și steagurilor americane în fața Curții Federale din Portland, Oregon! „Manifestanți de stânga priveau cum flăcările se hrăneau cu paginile din Biblii și nimeni nu părea deranjat. Apoi, au aruncat pe foc zeci de steaguri, în semn de dispreț față de simbolul național al SUA”, a scris pe Twitter un utilizator (Ian Cheong), cel care a filmat în Portland imaginile noii realități din America.

ANTIFA, cea mai fascistă orwelliană organizație

Câțiva jurnaliști americani s-au lămurit despre ce e vorba, vezi cazul lui Rowan Dean, reporter de investigații la Sky News, care numește ANTIFA „o organizație orwelliană”: „Vor să pară că luptă împotriva unui guvern tiran, dar de fapt ei înșiși sunt cea mai fascistă organizație de pe glob”.

Și asta nu e tot, fiindcă în America a apărut o a treia grupare pregătită să pună umărul la instaurarea haosului. Își spun „The Sunrise Movement” și sunt „o mișcare politică formată din tineri care luptă pentru apărarea mediului”. Cum fac asta cei de la „Sunrise Movement”? Chiar înaintea alegerilor din noiembrie, liderii acestei mișcări au lansat un apel/ manifest prin care îndeamnă la „100 de zile de teroare, de nesupunere civică”!

Ireal? Imposibil? Pe naiba, e cât se poate de adevărat, în videoclipurile împrăștiate pe rețelele de socializare apar liderii „Sunrise Movement” îndemnând adepții organizației să-i vâneze „chiar și acasă la ei” pe toți republicanii și conservatorii din SUA! „Trebuie să aducem teroarea la ușa lor, o să ne mobilizăm în fața locuințelor lor. Acesta nu e un protest! No justice, not sleep!”, promit acești haiduci de tastatură.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
404 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu exista marxism fascist. Poate marxism bolsevism. Nu exista utopie la utopie deci nici neomarxism la marxism. Deci postmarxisti sau filomarxisti o exprimare ingrijita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger