AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica îl lasă din brațe pe Zelenski! Decizia luată de Casa Albă...

America îl lasă din brațe pe Zelenski! Decizia luată de Casa Albă care poate duce la o lovitură de stat la Kiev – VIDEO

biden-zelenskiPrima RUPTURĂ majoră între Joe Biden şi Zelenski. Preşedintele SUA a ieşit cu acuzaţii serioase!

Președintele american Joe Biden a spus că SUA nu vor furniza Ucrainei rachete care pot ajunge în Rusia, în încercarea de a atenua tensiunile cu Moscova privind posibila desfășurare de rachete cu rază lungă de acțiune.

Casa Albă a cântărit cererile Ucrainei – care pierde teren în lupta pentru Donbas – referitoare la furnizarea de rachete cu lansare multiplă (MLRS).

SUA nu vor trimite în Ucraina rachete care pot lovi Rusia

Rusia a avertizat, însă, că furnizarea de rachete MLRS reprezintă o linie roșie peste care nu se va trece. De fapt, chiar Dmitri Medvedev a spus că Federația Rusă va bombarda inclusiv țara care furnizează Ucrainei astfel de sisteme cu rază lungă!

Nu vom trimite în Ucraina sisteme de rachete care pot lovi orașe din Rusia – Joe Biden

Ucraina a cerut sisteme de lansatoare multiple de rachete (MLRS), care pot lansa proiectile până la 300 de kilometri distanță.

Potrivit The Guardian, administrația Biden ia în calcul să trimită în Ucraina un alt tip de sistem, High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS), însă nu este clar la care dintre ele s-a referit Biden în răspunsul său.

Șeful Statului Major al SUA vrea discuții de pace Rusia-Ucraina

Generalul Mark Milley, șeful Statului Major al SUA, spune că următoarele câteva săptămâni de război din Ucraina vor fi decisive, conform potrivit ca.topnews.media. El consideră că negocierile de pace sunt cea mai bună cale de ieșire din război, având în vedere pierderile semnificative de ambele părți.

Milley face niște declarații riscante pentru democrați, dar arată care este, de fapt, gândirea americană în tot acest război. Pentagonul a obținut banii de la Congresul SUA, peste 40 de miliarde de dolari „pentru înarmarea Ucrainei”, iar acum mare parte din această sumă va lua drumul puternicei industrii militare de armament din SUA. Cu alte cuvinte, imediat ce s-a văzut cu sacii în căruță, Pentagonul nu mai are nevoie de pretextul Ucraina pentru a continua!

author avatar
Andreea Vlad
8.430 afisari

16 COMENTARII

  1. ceva nu e in regula cu americanii. sa fie cumva legat si de intarirea influientei chineze in insulele dintre america si america de sud?

    • Bravo. Cand s.au retras intempestiv americanii din afghanistan, ma asteptam sa inceapa ceva in taiwan, nu ma asteptam sa se miste atat de repede putin.

    • RUSINEA PRESEI ROMANESTI SITE-ul ZIARE.COM CU JURNALISTI IMPOSTORI CE NU STIU SA SCRIE SI SA SE EXPRIME BINE IN ROMANESTE . COPISTI PROFESIONISTI

      RUSINEA PRESEI ROMANESTI SITE-ul ZIARE.COM CU JURNALISTI IMPOSTORI CE NU STIU SA SCRIE SI SA SE EXPRIME BINE IN ROMANESTE . COPISTI PROFESIONISTI . ATAT !!

      CENZURA GRAVA SI DICTATURA IMPUTITA PE SITE-UL ZIARE.COM ! COMENTARII DECENTE SI INTELIGENTE ARGUMENTATE CU SURSA DE INFORMATII SUNT STERSE DE ANALFABETII REDACTIEI ZIARE.COM CA NU INTELEG BINE ROMANESTE
      RUSINEA JURNALISMULUI ROMANESC !!
      TOTI PADUCHIOSII SI JEGURILE JURNALISMULUI DE COPISTI S-AU ADUNAT PE SITE-UL ZIARE.COM CA SUNT BINE PLATITI DIN BANUL PUBLIC DE CATRE GLOABELE DE LA GUVERNARE SA LE FACA PROPAGANDA PUPINCORISTA

  2. „Cu alte cuvinte, imediat ce s-a văzut cu sacii în căruță, Pentagonul nu mai are nevoie de pretextul Ucraina pentru a continua!”
    -asta spunea Trump:
    „sa avem cele mai buna arme
    si sa nu ajungem sa le folosim vreodata!”
    (s.u.a e dependenta 100% de China chiar si in privinta armamentului,
    ASTA INSEAMNA „GLOBALIZARE”).
    (in afara de pusti si pistoale toate celelalte arme folosesc CIPURI CHINEZESTI!)

    • Nu exista industrie de aparare care sa foloseasca chips din alte tari : iti dau exemplu Rusia care prin firma proprie Mikron (de stat) a dezvoltat chip-ul Elbrus pe 16 nm in layers (doar ca nu e fabricat de ei ci de TSMC Taiwan insa e in curs de implementare in fabricile rusesti de semiconductori) si care este folosit in infrastructura informatica a armatei si in armele rusesti de inalta tehnologie. Cred ca te referi la cine le produce, nu la cine le concepe!

  3. CLOVN IDIOT, PENIBIL, NU MAI CERTI PLANETA TERRA, UNIVERSUL ?O SA O IEI ADANC ….IN AMIGDALE !!!!

  4. CIRCARULUI ZELINSKY INCEP SA-I CADA SACII DIN CARUTA !.
    CELE 39 DE MILIARDE DE $ PROMISI DE AMERICANI UCRAINIENILOR CA SI ARMAMENTE MUNITIE SI ECHIPAMENTE MILTARE ,SE PARE CA S-AU EVAPORAT !
    VOCALUL BORIS JONSON A MUTIT !,IATA-I PE UCRAINIENI LA MOMENTUL ADEVARULUI .
    MAI MULT CA SIGUR URMEAZA EVAPORAREA LUI ZELINSKY !.
    JOCUL AMERICANILOR DEA RAZBOIUL IN POLIGONUL NUMIT UCRAINA SE APROPIE DE FINAL.

  5. Am invatat multe in viata printe care si ca nu te poti baza decit pe tine restul e numai interese

  6. Asta e ceea ce se vede…..adevăratul război e pe tăcute și pe ascuns. Poate ne vor spune și nouă măcar o parte din adevăr….

  7. Articol de rahat si suporteri cu polonicul in mana. Sper ca la cratiță ești mai bună…

  8. Cum poti sa ai incredere in drogati si pedofili care fac totul pentru interesul lor de hiene Victorie pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger