AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica duce supravegherea la un nou nivel. 2000 dolari amendă pentru cine...

America duce supravegherea la un nou nivel. 2000 dolari amendă pentru cine refuză să fie turnător!

Nu trebuie să ne mai surprindă nimic din ce se petrece azi în America, nici că autoritățile pun genunchiul pe grumazul cetățeanului și îi suprimă drepturile și libertățile cetățenești. Scriam prin primăvară că SUA demarează un program privind urmărirea persoanelor suspecte a fi infectate de Covid-19. S-a spus atunci că este ceva voluntar și a fost …până ce a devenit obligatorie! O recentă întâmplare petrecută în Rockland County, statul New York, arată cât de strâns va fi lațul pregătit de noua stăpânire.

Pandemia Covid-19 este scuza perfectă pentru a forța supravegherea și urmărirea contacților, dar puteți paria oricât pe faptul că măsura va fi extinsă și aplicată urgent la tot felul de alte zone, care nu au deloc de-a face cu coronavirusul. Iar Forbes, ca să privim ce mai e prin tabăra establishmentului globalisto-progresist, deja aplaudă (și laudă), ca la o execuție pe eșafod.

Dar ce s-a întâmplat, mai exact, probabil că vă întrebați. Ei bine, după cum prezintă faptele The New York Times, totul s-a petrecut la mijlocul lunii iunie, la o petrecere din Rockland County, care a atras peste 100 de oameni. După ce gazda party-ului și încă opt invitați au fost testate pozitiv, autoritățile au declanșat o amplă anchetă epidemiologică, încercând să dea de urma contacților. Adică, de toți cei prezenți la petrecere. Cum, însă, nimeni nu a colaborat, voluntariatul despre care scriam mai sus a fost abrogat, devenind obligatorie turnătoria!

„Cei care nu au respectat regulile de distanțare și nu împărtășesc absolut tot ceea ce știu în termen de 24 de ore riscă să primească o amendă de 2000 de dolari. Pentru fiecare zi de întârziere!”, au spicuit jurnaliștii The New York Times dintr-o citație trimisă de autoritățile comitatului Rockland petrecăreților infectați cu Covid-19 care refuzau să-și „vândă” prietenii. Lesne de dedus că toți cei opt au semnat delațiuni, de teama unor asemenea amenzi…

Dr. Patricia Schnabel Ruppert a declarat pentru publicația citată: „Colegilor mei care fac ancheta epidemiologică li s-a spus că există o persoană care nu dorește să vorbească despre boală cu cei care-i pun întrebări. Culmea, unii chiar neagă că au fost la petrecere, deși avem numele lor de cineva care a fost acolo”.

Ed Day, judecător în Rockland County, a reacționat imediat: „Nu voi permite ca sănătatea întregului comitat să fie compromisă din cauza ignoranței sau a prostiei cuiva”.

De asemenea, medicii spun că urmărirea contacților este esențială. „Munca grea și calificată de urmărire a contacților este asemănătoare cu avertismentele transmise pe telefoane înainte de producerea unui uragan – oamenii sunt alertați pentru a se putea proteja pe ei înșiși și pe familiile lor. Trebuie să facem totul pentru a salva vieți, a reduce răspândirea și a ajuta la restabilirea economiei”, spune dr. Kelly Henning, directorul diviziei de Sănătății publice la Bloomberg Philanthropies și fost profesor de boli infecțioase la Universitatea din Pennsylvania, Școala de Medicină.

Americanii refuză „turnătoria”

Și, totuși, delațiunea nu prea prinde la americani. Statistica arată că, în New York, mai puțin de jumătate dintre locuitorii metropolei care au fost testați pozitiv au furnizat informații despre contacții lor. În Massachusetts, doar 60% au răspuns anchetelor epidemiologice, iar în Louisiana chiar 45%!

Care este soluția? Democrații zic că trebuie adoptat modelul Rockland County! Amenzi drastice pentru cei care refuză să răspundă la întrebările anchetatorilor cu privire la contacții lor.

„Pandemia Covid-19 ne demonstrează că sănătatea și bogăția sunt strâns integrate. Redresarea economică depinde de capacitatea de a controla izbucnirea Covid-19, or, în prezent, SUA nu reușesc să facă asta. Virusul conduce economia noastră”, se plânge Betsey Stevenson, ex-consilier al președintelui Obama, acum profesor la Universitatea din Michigan.

Până în prezent, majoritatea eforturilor de prevenire a coronavirusului, inclusiv carantina și urmărirea contacților, au fost aplicate doar în mod liber. De acum încolo, trebuie ca obligativitatea să devină literă de lege! Drepturile individuale au limite, arată elita globalistă, o frază tot mai des rostită în mediile de peste Ocean.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger