AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica are un nou stăpân. Joe Biden i-a predat puterea Kamalei Harris....

America are un nou stăpân. Joe Biden i-a predat puterea Kamalei Harris. Ce s-a întâmplat la Washington

Joe Biden-kamala harrisAmerica are un nou stăpân. Joe Biden i-a predat puterea Kamalei Harris. Ce s-a întâmplat la Washington

Joe Biden îi va transfera temporar atribuțiile prezidențiale vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, a anunțat secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, potrivit CNN. Reamintim, Kamala Harris are 55 de ani și este prima femeie care a devenit vicepreședinte al SUA.

De ce? Liderul american se va afla sub o anestezie pentru o colonoscopie de rutină.

Kamala Harris, noul şef al Statelor Unite

În acest timp, vicepreședintele va lucra din biroul ei din aripa de vest a Casei Albe”, a transmis Psaki într-un comunicat.

Președintele Joe Biden a sosit vineri dimineață la Centrul Medical Walter Reed pentru a fi supus unui examen medical anual de rutină, primul său examen medical de când a devenit președinte al SUA.

De altfel, Joe Biden, care împlinește sâmbătă 79 de ani, este cel mai bătrân președinte american din istoria SUA aflat la primul mandat.

Şi Dick Cheney a preluat puterea de la George W. Bush

Această situaţie a amintit de ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani: Dick Cheney a preluat de mai multe ori prerogativele prezidențiale, când președintele republican de la acel moment, George W. Bush, a fost supus colonoscopiilor de rutină.

Președinții americani sunt supuși în mod regulat unor serii de teste pentru a le fi măsurată bunăstarea fizică, inclusiv teste care măsoară tensiunea arterială și nivelul colesterolului.

author avatar
Andrei Ștefan
1.147 afisari

4 COMENTARII

  1. De cand trage cu aghioase in direct s au decis sa dea cartile pe fata cine conduce de fapt!! L au pus pe aripa si , pa!!!

  2. Biden face colonoscopie la urgenta?! America se pregateste …oricum asa o tara! Si asa conducator!! Asta e adevarata America…visul american este doar un cosmar…ACU SA VEZI AFACERI PE KAMALLA…BIG PHARMA CU FAUCCI…din pacate America va cadea in cap cu kamalla cu tot…

  3. biata America de cine a ajuns sa fie condusa ! biden cu toate ale lui macar are in spate o viata in politica , dar ranjita asta ce are ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger