AcasăȘTIRI EXTERNEAMERICA AMENINȚĂ CU BOMBA ATOMICĂ! Joe Biden: „Am autoritate absolută de a...

AMERICA AMENINȚĂ CU BOMBA ATOMICĂ! Joe Biden: „Am autoritate absolută de a lansa o armă nucleară”

Statele Unite și Coreea de Sud și-au reafirmat alianța miercuri, 27 aprilie, în timpul vizitei președintelui sud-coreean, Yoon Suk Yeol, la Washington.

Submarinele americane cu arme nucleare vor relua vizitele în Coreea de Sud pentru prima dată în 30 de ani, titrează The Guardian.

Un posibil atac nuclear nord-coreean va primi un „răspuns rapid, copleșitor și decisiv”. Președintele sud-coreean a spus că răspunsul va include și arme nucleare ale SUA.

Biden se laudă că are „autoritate absolută de a lansa o armă nucleară”

Avertismentul pentru regimul Kim vine după ce Yoon și Biden au transmis o declarație comună pentru marcarea celei de-a 70-a aniversări a alianței dintre cele două țări.

„Un atac nuclear nord-coreean împotriva SUA sau partenerilor săi este inacceptabil și va rezulta în sfârșitul oricărui regim a făcut acest lucru”, a spus Biden, conform aceleiași surse.

„Am autoritate absolută, singura autoritate, de a lansa o armă nucleară, dar această declarație înseamnă că ne vom consulta cu aliații noștri dacă e nevoie de vreo acțiune” – Joe Biden

Vizita lui Yoon la Washington și declarația vin într-o perioadă de nervozitate tot mai mare în Coreea de Sud cu privire la arsenalul nuclear nord-coreean.

Administrația Biden încearcă să-i asigure pe sud-coreeni de angajamentul american față de alianță, pe fondul semnelor că Nordul avansează rapid în programele sale militare, în ciuda sancțiunilor care durează de ani de zile.

author avatar
Andrei Coman
695 afisari

21 COMENTARII

 1. RAU E SA FII PROST….MOS BIDEU ESTE O MARIONETA…NU GASESTE NICI USA LA WC,DARAMITE SA CONDUCA EL US ARMY/////PLUS FAPTUL CA NICIUN FEL DE RAZBOI NU INCEPE CU FOLOSIREA ARMELOR NUCLEARE IN CAZUL U S A …….SAU AL CELORLALTE TARI MEMBRE IN UN SECURITY COUNCIL…..
  ARTICOLUL ESTE DIN CATEGORIA F A K E N E W S

 2. Dementa senila naste monstrii !!!
  Ma bideu, cine dracului ti-a dat tie ”autoritatea absoluta” sa fii criminal ?!
  Te-a atacat cineva, ma leguma dracului !!!
  Sa vezi ce patesti tu daca mai intinzi mult pelteaua in Ucraina nazista.
  America isi merita conducatorii. A ajuns o ruina !

  • Da, dar din 89 incoa doar Kim Jong B💥m le mai foloseste.
   Imagin ce simti daca Maia ar arunca la 50 de km de Iasi o mina cu at ☢️mi…Daia man aflat printre zmeii China Rusia Coria ND se întreab, da noi cu cine votam?…

 3. Ai autoritatea unei clone retardate controlata de replila Rockefeler, numai ca nu ai valiza cu butonul nuclear, fiindca armata nu te recunoaste ca presedinte si comandant suprem.

  Nici in adevarata Casa Alba care va fi demolata nu ai calcat dupa falsa investire de dupa furtul alegerilor, asa ca mananci kk la comanda pentru a speria prostii care te cred.

  Daca acest ZOIAR ar fi postat adevarul, romanii ar fi stiut ca totul este o mascarada a Mafiei Khazare, dar asa IUDELE au contribuit la amplificarea fricii si la GENOCIDUL politrucilor Criminali asupra poporului IDIOT care se pregateste sa-i mai aleaga inca o data ca sa-i omoare pe si mai multi.

  Dar vad ca sunt multi care s-au trezit la realitate fara ajutorula cestui ZOIar plin de CRIMINALI.

  Asta inseamna ca OMUL va invinge si CRIMINALII vor fi spanzurati.

 4. Al doilea motiv pentru care nici Clona Bideu nu crede ce spune, este ca toate buncarele antiatomice ale Cabalei au fost de mult capturate de Palariile Albe, asa ca satanale stiu ca in cazul unui razboi nuclear nu au unde sa se ascunda pana mor cei de la suprafata.
  Rusia are mai multe buncare mici si unul cel mai mare in care pot intra si supravietui 10 ani peste 45 de mii de oameni obisnuiti nu numai elitele.

  Cabalistii nu aveau buncare decat pentru ei, in care s-a gasit mancare fara E-uri, care sa la ajunga pentru 20 de ani celor 5 mii de satane adapostite la cateva sute de metri sub pamant.
  Va exista o alarma falsa de razboi atomic dar oamenii trebuie sa nu intre in panica pentru ca nici razboiul atomic si nici ,,invazaia extraterestra” pusa la cale de satane nu vor fi reale.

 5. Am avut dreptate in primul comentariu ca acezt ZOIAR este o adunatura de IUDE Criminale.

  Vreau de ieri sa postezi niste informatii foarte importante, iar ZOILE nu le posteaza.

  Praful si pulberea se va lege de acesti CRININALI IDIOTI si de familiile lor retardate ca si ei.

 6. Dacă își pune mintea ăla din nord, într-o dimineață îi bate la ușă lui ăsta din sud!…să vedem ce face paraliticul de la casa albă!…să vedem dacă mai are curaj să iasă din casă!…îl scoate într-o urnă mortuară…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri