AcasăȘTIRI EXTERNEAmenințat de „impeachment”, Trump a mers în Texas să se laude cu...

Amenințat de „impeachment”, Trump a mers în Texas să se laude cu zidul său

Este prima ieșire a lui Donald Trump după violențele de la Capitol Hill, semnalând clar dorința sa de a rămâne la Casa Albă până la sfârșitul mandatului său, în ciuda presiunilor democraților din Congres care cer plecarea sa imediată.

Trump s-a întâlnit luni seara cu vicepreședintele său, Mike Pence, care se pare că a decis să facă – pentru moment – front comun cu el împotriva democraților, respingând solicitarea de îndepărtare din funcție cu cel de-al 25-lea amendament constituțional. Obiectivul vizitei președintelui la Alamo, în sudul Texasului(stat care se învecinează cu Mexicul), este de “a  marca finalizarea a peste 400 de mile (640 km) de zid de frontieră – promisiunea făcută, promisiunea respectată – și prezentarea eforturilor guvernului său de a reforma un sistem de imigrație disfuncțional”, potrivit informațiilor de la Casa Albă. Suntem departe, foarte departe de zidul „măreț, magnific” promis de Donald Trump în campania din 2016.Din acest total, doar aproximativ douăzeci de kilometri corespund construcției unui zid unde anterior nu exista o barieră fizică. Restul sunt îmbunătățiri și consolidări ale obstacolelor existente. Și Mexicul nu a plătit niciodată pentru zid, așa cum promisese magnatul imobiliar.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
311 afisari

4 COMENTARII

  1. Alt Ipocrit care inauguraza.Uite asa sunt dusi prostii de nas. Cu presul,cu drapele ,eventual cu pionieri si cu pupitrul portabil. Se pare ca tine la prosti.Si cu gunoiul sub pres, poate mai drege busuiocul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger