AcasăȘTIRI EXTERNEAmenințare din Rusia: România va fi rasă de pe hartă! are legătură...

Amenințare din Rusia: România va fi rasă de pe hartă! are legătură cu Ucraina

Până unde merge propaganda rusă: România, rasă de pe hartă / Războiul din Ucraina se va muta în țara noastră

România este una dintre țările europene care riscă să fie șterse de pe hartă din cauza conflictului dintre Occident și Rusia. Acesta este mesajul transmis într-un articol de presă publicat în Pravda.

Autoarea, Olga Lebedeva, susține că Rusia nu trebuie să se oprească la Ucraina în ceea ce narațiunea Moscovei cataloghează drept „războiul Occidentului cu Moscova, prin interpuși”.

România e membră NATO și reprezintă o amenințare

Luptele ar urma să se mute pe teritoriul altor state, iar consecința ar fi prăbușirea şi dispariția unor țări din Europa, scrie Lebedeva.

Pe lista din Pravda sunt menționate România, Polonia, Lituania și Finlanda. „România este o țară mică pe care Statele Unite plănuiesc s-o folosească pe post de berbece contra Rusiei. Fiind membru NATO, România prezintă câteva amenințări.

Pentru Rusia, există pericolul ca România să fie folosită drept bază a trupelor NATO care ar intra în Ucraina și ar fi detașate la Odesa, pentru a-i împiedica pe ruși să elibereze acel oraș”, se afirmă în materialul din publicația citată.

România ar intra în război la presiunile SUA

Este evocată și intrarea României în război, la presiunile SUA, dacă Rusia va interveni în Moldova, în sprijinul Transnistriei rusofone.

„În oricare dintre scenarii, Rusia va trece la represalii constând în distrugerea completă a infrastructurii”, amenință autoarea articolului din Pravda.

author avatar
Andreea Vlad
2.065 afisari

37 COMENTARII

  1. Intrarea României în război, ESTE INEVITABILA dacă Rusia va interveni în Moldova! ma duc voluntar

    • Nu înțeleg de ce ne implicăm noi în războiul din vecini furnizând echipament militar gratuit unuia dintre combatanți care are batalioane întregi nazi. Suntem și noi nazi și nu știm?

    • ”represalii constând în distrugerea completă a infrastructurii”
      S-a rezolvat asta de cand au venit rusii in 1947! Nu mai aveti ce distruge!

    • Pai toata lumea de pe forum stie cat esti de idiot. Nu mai vorbesc de neamuri .. Pana si parteneru care te fute in c ur e dezamagit..

    • Alecule, de cand nu ti-am mai vazut postarile puturoase cu putoare de trotinetist trepanat. Du-te (c)oaie si te lupta, sigur esti si mare smardoi, doar ca p-aia nu-i termini cu postari de kko si o sa ajungi sa-ti dilate pupila la ochiu maro cu un ciopartac barosan. Ah, dar sigur asta si cauti, da-mi-ai un bot in (c)oaie

  2. Neam de vanduti,si utilizati,am fost si rámanem!
    Mizeriile autohtone care ne pseudo conduc au ordinul sa ne extermine!
    Ce nu au reusit cu covrigu,o continua sub alte diverse forme de distrugere !Sionistii satanisti isi fac de cap!Se cautá provocarea rusnacilor cu disperare!

  3. Asta dupa ce s-a furat 32de ani totul acum vine si marele incendiu…ca sa nu mai cauti vinovatii.
    Eu as propune altceva-revenim la harta Romaniei din1938 si ne luam inapoi BasarabiaBucovinaBugeacul.Daca tot trebuie sa te bati cu rusii macar sa stii ca iti aperi tara ta nu elucubratia altora care te-au jefuit 75de ani

  4. Romania guvern de tradatori si Polonia tara alcoolistilor si curvellorr isi merita soarta

  5. Sa aresteze pe astia care ne baga in razboi sau isi vor copiii pe front??? Cine rahat semneaza toste aceste mizerii sa iasa pe post sa stie romanii de ce stau la secret ca bombele vor fi si peste capul lor.

  6. De ce lovesc rusii obiective civile iar pe cele politice, de ex., le ocolesc?
    Un specialist ar trebui sa raspunda.

    • E chiar adevarat…sunt acte „moldovenesti” dar titularii sunt alte persoane din Rusia.Mii de „moldoveni” de pe langaMoscova au venit cu acte de Chisinau chiar in sectorul3si escrocii Negoita si Prigoana le-au facut buletine falsificate de Romania.Dar Prigoana&Negoita sunt masoni si omul de legatura din Chisinau era general GRU cu numele NOGAI ANDRIAN…mafiaGRU-DIE condusa de Prigoana si SilviuPredoiu

      • Sunt implicate serviciile IGPR adica Contrainformatii&UM0215 adica VirgilArdelean DacianCiolos etcetera

        • Pe numele falsificate ale „moldovenilor” au fost deschise conturi in Elvetia de Buzaianu,MirceaCosea si spalati banii din Hidrocentrale,Energie,ANRP imobiliare se plimbau milioane de euro ca$$$h pe la Otopeni cu valiza chiar cu ajutorul SRI si SPP

          • Seful operatiunii este omul lui MugurIcsarescu si Stolojinschi. Se numea VeaceslavZmeu(tot generalGRU) am toate actele lui 2kg de documente

  7. Romania trebuie sa faca tot posibilul pentru a NU intra in acest razboi. Ar trebui sa incepem prin a nu mai livra arme ucrainenilor, prin a nu mai permite livrari de arme din alte tari prin Romania catre Ucraina, si prin trimiterea acasa a trupelor de ocupatie care s-au pripasit pe la noi, si sa ne declaram neutralitatea.

  8. Bineinteles totul era sub controlul lui PetrovQiombeteBasescu alt securistDIE-GRU

    • Banii mergeau la HaissamOmar,ViktorBout,Coldea,Ponta,Ghita,Cocos,Udrea,Bica etcetera si se spalau prin Dubai Panama CostaRica

      • Sunt efectiv milioane de buletine falsificate de astia pentru persoane din spatiul Komintern,milioane de pasapoarte falsificate,milioane de conturi-fantoma prin bancile elvetiene

        • Toata mafia era condusa de grupul din Londra cu generalul DanDragoi,ambasadorulGittenstein,ambasadorulBandarBinSultan,ambasadorulJeanPierreVetovaglia si altii

          • Dar nimeni nu intreaba unde sunt trilioanele de dolari furate de ei din USA IRAK LIBIA ROMANIA????Au cumparat diamante,aur platina si le-au dus in Brazilia,Panama,CostaRica,Elvetia,Austria,Dubai etcetera

  9. Americanii trebuie sa-si aresteze imediat GUNOAIELE asazisii DEEP STATE SWAMP MAFIA cu Rotschild&Rockefeller

  10. Dacă ciolovecii de ruși, în aburii beției lor cu tescovină, bat câmpii, apoi asta nu e un motiv suficient, pentru ca o distinsă publicație românească (evident ziarul „Naționalul”) să le reproducă cu evlavie bâlbâielile penibile. Rămâne ca respectivele mesaje rusești să fie imprimate pe hârtia igienică, pentru a-și găsi justa întrebuințare.

  11. Daca un roman vorbeste de Maresalul Ion Antonescu este imediat declarat nazist, amendat sau arestat. Dar mimoza elensky are VOIE sa il omagieze pe criminalul Bandera si tot globul aplauda si striga :”Bravo”
    Orban ii face statuie lui Horty si e bine pentru „iuropa” Maresalul Ion Antonescu Este Interzis in Romania. Rusia stie ce marionete sunt la putere in Romania. Cred ne vor ajuta sa scapa de ele prin streang (glontul e prea scump pentru acesti tradatori) .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger