AcasăȘTIRI EXTERNEAmeninţare cu bombă la bord: avionul a aterizat de urgenţă!

Ameninţare cu bombă la bord: avionul a aterizat de urgenţă!

avionAmeninţare cu bombă la bord: avionul a aterizat de urgenţă!

Au fost mari emoţii, sâmbătă dimineaţă, pentru pasagerii unui avion operat de compania low cost Jetstar. Aeronava a aterizat de urgenţă în centrul Japoniei, după ce autorităţile au primit o ameninţare cu bombă.

Aeroportul Narita din Tokyo a primit un apel telefonic, la ora 6.20 dimineaţă, de la un bărbat din Germania care a afirmat, în engleză, că a plasat o bombă în aeronavă.

Ar fi plasat 100 kg explozibil

Conform autorităţilor, teroristul a ameninţat că a plasat 100 de kilograme de explozibil plastic în compartimentul cargo al aeronavei şi a cerut să discute cu ”managerul” sau îl va detona.

Astfel, zborul intern de la Narita spre oraşul Fukuoka din sud-vestul ţării a fost redirecţionat la aeroportul Chubu. Toţi cei 136 de pasageri şi şase membri ai echipajului aflaţi la bord au fost evacuaţi din aeronavă acolo.

Aeroportul a suspendat zborurile

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost o alarmă falsă. La bordul avionului nu a fost găsit explozibil. O persoană a fost rănită uşor în timpul părăsirii aeronavei, potrivit NHK, care a transmis imagini cu pasagerii evacuaţi din avion pe toboganele de urgenţă.

Incidentul este anchetat şi că aeroportul a suspendat zborurile.

author avatar
Andrei Ștefan
255 afisari

6 COMENTARII

  1. Pai si bombele de la HIROSHIMA si NAGASAKI au fost facute cu plutoniul MADE IN GERMANY….furat de nazistii austrieci si vandut la Viena englezilor ca sa scape de NURNBERG.Ulterior cei250de nazisti PAPERCLIP au devenit OSS-CIA cu fratii DULLES..asta a fost afacerea lui ROTSCHILD cu aristocratii austrieci….si inclusiv astazi e la fel,tot ei sunt traficantii de arme nucleare

    • Gerhard VonMende,ReinhardGehlen si multi nazisti de top au trecut laCIA si in tot felul de pozitii de top la NASA/GROOM LAKE.plus ca DIA cu US NAVY sunt beneficiarii acestor chestii
      Adica in loc de HITLER este ROTSCHILD….business as usual..NO PROBLEM

      • In loc de HEIL HITLER trebuie sa spuneti HEIL ROTSCHILD(unqiuletzul lui HITLER)….A CRAZY WORLD…

        • @ SilverSanSamaONishiOSAKI
          -nu te mai baga in seama cu oameni,
          esti doar o scarba de siliu,
          „inteligenta artificiala”.

          • Vezi ca chiar tu esti jigodia care se baga in seama eu nu te-am abordat ca nu am ce discuta cu tine

  2. ” Aeroportul Narita din Tokyo a primit un apel telefonic, ”

    -Narita
    nume frumos
    nu au aflat pirandele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger