AcasăȘTIRI EXTERNEAmeninţare cu BOMBĂ la Arcul de Triumf! Ludovic Orban tocmai ce a...

Ameninţare cu BOMBĂ la Arcul de Triumf! Ludovic Orban tocmai ce a fost acolo

Arcul de Triumf din ParisAmeninţare cu BOMBĂ la Arcul de Triumf! Ludovic Orban tocmai ce a fost acolo

Pericol la Arcul de Triumf din Paris! Această zonă, incluzând aici şi bulevardul Champs-Elysées, a fost evacuată marți după-masă, în urma unei alerte cu bombă. Poliția și echipe de geniști au sosit la fața locului.

Ce a trezit teama autorităţilor?

În zonă a fost raportat un colet suspect, iar echipele de intervenție iau măsuri pentru a se asigura că orice pericol este îndepărtat, mai scrie site-ul menționat. Transportul a fost deviat, metroul nu mai oprește în zonă.

Forțele de ordine au demarat, aşadar, o acțiune de verificare, a anunțat purtătorul de cuvânt al serviciului de presă al Poliției pariziene. „A sosit un anunț cu bombă. Angajații Poliției s-au deplasat la fața locului și au început verificările pentru eliminarea tuturor îndoielilor”, a declarat acesta.

Franţa a înăsprit controlul asupra organizațiilor islamiste

Acest episod care naşte frică are loc într-o perioadă tensionată, provocată de protestele lumii musulmane după declarațiile președintelui Emmanuel Macron legate de caricaturile cu Mahomed și înăsprirea controlului asupra organizațiilor islamiste de pe teritoriul Franței.

Totul a fost declanșat de uciderea profesorului Samuel Paty de către un tânăr islamist, după ce profesorul le arătase elevilor săi caricaturile cu profetul Mahomed.

Ludovic Orban tocmai ce a fost acolo

Au fost momente de panică la stația de metrou Charles de Gaulle în urma alertei emise. În urmă cu câteva ore, premierul român Ludovic Orban a fost aproape de Turnul Eiffel, aflat în vizită oficială în Franța. Geniștii au sosit în scurt timp la fața locului şi încearcă să rezolve situaţia.

author avatar
Andrei Ștefan