AcasăȘTIRI EXTERNEAmbasadorul României în SUA, ţinut în LUX şi PUF de stat: chirie...

Ambasadorul României în SUA, ţinut în LUX şi PUF de stat: chirie de 21.000 dolari/lună!

Andrei Muraru / foto: presidency.ro

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru și-a mutat locuința de serviciu într-o clădire de lux din Washington care a aparținut diplomației iraniene.

Oficialul român locuieşte, deci, într-o clădire cu 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi și piscină și este amplasată pe o proprietate de peste 2000 de metri pătrați.

Pentru această reședință, statul român plătește 21.000 de dolari pe lună.

Chiria, mai scumpă cu aproape 8.000 dolari

Chiria pentru fosta reședintă a fost de 13.150 USD/lună, a precizat Ministerul de Externe. MAE afirmă că diferența ar veni din faptul că prețul vechii reședințe a fost mai mic din cauza stării tehnice.

Fosta reședință (situată la adresa 2500 30th Street Washington DC, 20008) a fost închiriată în anul 1994 de la Departamentul de Stat al SUA.

În cei 28 de ani în care imobilul a fost utilizat ca reședință oficială a ambasadorilor României în SUA, proprietarul/administratorul nu a realizat lucrări de reparații și reamenajare a interiorului imobilului (cu excepția unor intervenții de urgență urmare a unor evenimente neprevăzute precum inundații), inclusiv a curții.

Astfel, clădirea necesita o reabilitare amplă care să cuprindă reparații capitale, renovare și igienizare”, se arată într-un răspuns al MAE pentru jurnaliştii de la presshub.ro, care au şi aflat subiectul.

Reședința actuală este închiriată de la Departamentul de Stat al SUA.

author avatar
Andrei Ștefan
798 afisari

12 COMENTARII

  1. Cum poti sa jumulesti gaina cu acte in regula? Umfli preturile la facturi….metoda Necolaiciuc-CFR cu suruburile de un milion de euro bucata.La MAE sunt altfel de suruburi…dar tot aia se intampla.

    • Muraru Gheorghe a fost coleg cu mine in MI ! Ne-am intalnit la Cimpulung in 1979. Avea o directa de dreapta….. Pot confirma dusmanii poporului de atunci!

  2. Buna intrebarea.Dupa moaca pe care o arezici ca e un chelner in Herastrau,dar Johannis a zis ca decat chelnerul DragneaFlausatul mai bine astalaltul se potriveste sa umble cu tava la receptiile de peste Atlantic.Dar postul de „ambasador” e un fel de sinecura daca esti colonie.Ce dracu sa faca unul care trebuie sa spuna nonstop „yes sir”…. macar umfla buzunarele ca oricum nici dracu nu da doi bani pe ce spune el.E ca si cand esti ambasadorul Somalez in LasVegas

  3. 1. TATAL LUI APARTINE TORTIONARILOR COMUNISTO-SOVIETICI??
    2. ACEST PADUCHE ESTE POPONAUT SI „CURVA” CUIVA, CA TOT ESTE PROMOVAREA GAURITILOR IN VOGA( TRAZNI-V-AR DUMNEZEU)
    3. IN CASA ACEASTA SE PREGATESTE TERENUL SI AMBIANTA PENTRU ORGII SI INTALNIRI CURVASARESTI, PENTRU CA SE PREGATESC ALEGERILE DE ANUL VIITOR, IAR CINE PICA, SISTEMUL POATE NU IL PICA. TOTI RATATII SERVICIILOR SECRETE, PE CARE CEAUSESCU NU I-A IMPUSCAT LA TIMP, AU VANDUT ROMANIA SI AU CUMPARAT PREZERVATIVE SI PAPUSI GONFLABILE URMASILOR LOR. IAR LA FETE, LE-AU PLATIT BOTOXAREA SI TUNAREA, CA POATE DUPA UN SIR NENUMARAT DE ION SI GHEORGHE, PUN SI ELE LABUTA PE VREUN AMERICANAS DILIT LA CREIERI…ADICA PADUCHELE A INCHIRIAT O LOCATIE PENTRU UN BORDEL CU VAD BUN..

  4. Limbricul asta se potriveste cu postul pe care-l ocupa,exact ca nuca-n perete.Din pacate,numarul neispravitilor,al neterminatilor,al incapabililor dar, tradatori de patrie,creste necontenit in detrimentul adevaratelor valori-din ce in ce mai putine’ ce-i drept-care sa merite functii in statul roman.Iar daca mai adaugam ca are un frate ,un ipochimen,cu diploma de tradator de neam si tara avem o imagine completa a ceea ce este.Fratane-su este mare scula SUB bascula la o gaselnita -IICCMER- de tocat bani publici si de condamnat adevaratele valori ale neamului.Acest gunoi Alexandru,impreuna cu cei de aceeasi teapa cu el,scuipa memoria postuma a mai multor personalitati ale istoriei Romaniei cum ar fi:Octavian Goga,Maresalul Ion Antonescu,mai nou Adrian Paunescu si Cenaclul Flacara,continuat de catre fiul,Andrei etc.In schimb ridica osanale strainilor,stiut fiind ca este in solda unui-sau mai multor-servici extern.Astia sunt-Oamenii Presedintelui!!!Ce le-ar trebui golanilor astora…

  5. Sint copii care nu au ce sa manince si batrini cu pensie foarte mica si acest libidinos de mare ambassador in tara drogatilor cheltuieste banii publici aprobati de gunoaiele penale din guvern ,

  6. Este o mare Rușine pentru diplomația trimițând la cel mai important post din MAE , un individ care nu are niciun fel de tangenta cu diplomația.!
    MAE a ajuns din păcate la nivelul celorlalte instituții ale statului care mănâncă de pomana banii romsnilor ca despre asta discutam.!!!
    In locul lui Andrei Muraru putea sa fie numit un diplomat cu mult mai multă experiența și nu un politruc de la PNL, care Răspunde la butoanele lui KWI sau a celor de afara.!!!
    România merita mult mai mult și nu SINECURI de partid.!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger