AcasăȘTIRI EXTERNEAlipirea de Rusia. Regiunea Herson va face referendumul. Kievul „intimidează” degeaba

Alipirea de Rusia. Regiunea Herson va face referendumul. Kievul „intimidează” degeaba

Alipirea de Rusia. Regiunea Herson va face referendumul. Kievul „intimidează” degeaba

Referendumul privind aderarea regiunii Herson la Federația Rusă va avea loc în pofida tuturor încercărilor Kievului de a „intimida” locuitorii regiunii sau de a organiza teroarea informațională, a declarat marți șeful adjunct al administrației militaro-civile a regiunii, Kiril Stremusov.

„Aș dori să comentez situația din jurul «contraatacului» (…) care este anunțat în mod constant de către autoritățile ucrainene (…) Trimițând luptătorii, poporul ucrainean îi trimite la moarte sigură, acești oameni (autoritățile de la Kiev) nu înțeleg că ofensivele inutile iau zeci, sau chiar sute de vieți ale reprezentanților poporului ucrainean – frații noștri”, a spus Stremusov.

„Va fi o altă istorie, o altă țară”

„Așadar, vrem să spunem că, indiferent de ceea ce faceți: responsabilitate criminală, intimidare, teroare informațională, tot va avea loc un referendum în regiunea Herson care va defini clar regiunea ca parte a Federației Ruse”, a declarat Stremusov într-un mesaj video postat pe canalul său Telegram.

El a adăugat că referendumul va avea loc în curând. „După ce va avea loc referendumul, vom deveni parte a Federației Ruse, va fi o altă istorie, o altă țară”, a declarat adjunctul șefului administrației militaro-civile.

Anterior, Stremusov a declarat pentru Tass că autoritățile din regiunea Herson au susținut ideea autorităților din regiunea Zaporojie de a organiza un referendum în aceeași zi. Potrivit acestuia, pregătirile sunt deja în curs de desfășurare, în special, se pregătesc comisiile electorale.

author avatar
Tudor Borcea
507 afisari

11 COMENTARII

  1. UCRAINA CA PARTE A URSS S-A TREZIT INTR-O DIMINEATA MARE SI TARE !!,TARE DOAR CAT AU SUPT LA TATA RUSIEI MATERII PRIME ,APOI CAND AU INCEPUT DISCUTIILE PENTRU GAZE SI MATERII PRIME S-A TERMINAT SI CU DRAGOSTEA. POLITICA TARISTA SI CEA STALINISTA A FOST UNA „AMESTECA-I DRACE ” CA ASA NU VOR FI UNITI !, o alta forma de dezbinare , asa pot fi stapaniti !.
    CONGLOMERATUL NUMIT DE MARGINE (UCRAINA ) ARE CE-AU INVADAT TARII SI URSS DUPA AL 2 LEA RAZBOI MONDIAL, CA SI TARA UCRAINA S-A DECLARAT INDEPENDENTA IN 1991 !, NU PUTEM VORBI DE O CONSTIINTA NATIONALA !,VORBIM DOAR DE NISTE INSTINCTE GENERATE DE PROPAGANDA POLITICA.
    CAND PESTE 25 % SUNT RUSI !,CAND PESTE 25% SUNT FAMILII MIXTE TE ASTEPTI LA LOIALITATE 100% !!!!!!!!!!!!!!!,CAND SUNT CATEVA MILIOANE DE ALTE NATII :ROMANI ,POLONEZI, UNGURI ,TATARI ,BULGARI ,CEHI SI LE IMPUI SA VORBEASCA LIMBA OFICIALA UCRAINEANA CARE-I UN DIALECT RUSESC !,VREI SA-TI FIE LOIALI ??.
    RUSII VOR SPECULA SI VOR LUA INAPOI TOT CE AU ANEXAT FOSTEI UCRAINE VEZI : NOVAIA RASIA ( DOMBASUL TOT ) CU HARKOVUL ,HERSONUL ,ODESA ,NICOLAEVUL ,,CRIMEEA SI SA SPERAM CA SE VOR OPRI LA NISTRU.

    • Ahahaha cat de prost esti!! Cate doze de vaxin ai in tine, gogule? Ai furat startul la doza 5? 😹😹😹

  2. Ucraina trebuie dezmbrata iar gunoaiele penale care conduc RO trebuie sa puna presiune sa recupereze Bukowina de nord ,jos nazismul din Ucraina si Victorie pentru Rusia

    • Bine că Putin nu organizează un referendum de alipire la Russia în Unionea Ieoropeană. Eu pun pariu că Putin și Russia ies în câștig iar Unssula15% ajunge în Siberia..

  3. Sunt sigur ca o sa fie un referendum corect și transparent care nu o sa fie deloc măsluit de rusi în favoarea lor

    • … 🤗…
      Nu stiam ca rasul ma racoreste chiar asa mult … Acum incerc sa nu mai rad chiar asa ca sa nu trec linia rosie si sa ma încălzesc …

    • Te referi la alegerile din america cu Bideu cel mai iubit presedinte? Pisa m as pe tine de intepat cu toate dozele de pfizer, admirator al acrorului porno zelensky si cu clima data pe 28 grade vara ca sa fii solidar sa l pedepsesti pe Putin!! Rade Țarul si cu curul cand vede prosti ca tine.. bine, tu nu contezi ca esti un mort de foame pe 2500 ron pe luna, refuzat si de banci la rate… nici cu ratele nu te poti lauda, fmm de sarac

      • Tarul care a transformat o tara bogata într-o benzinărie care acum va sta în genunchi în fata Chinei, ca deh, nu e bine cu vesticii care dau cu banul.

        Și la modul analfabet în care vorbești ești clar un borat care muncește pe plantație sau vreun jeg care ar trebui închis pentru infracțiuni. Marș dracu și spala un wc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger