AcasăȘTIRI EXTERNE„Aliații” nu vor ca războiul din Ucraina să se termine. Dezvăluiri la...

„Aliații” nu vor ca războiul din Ucraina să se termine. Dezvăluiri la nivel înalt de la Ankara

ErdoganCine nu vrea ca războiul din Ucraina să nu se termine. Dezvăluiri la nivel înalt de la Ankara

Consilierul lui Erdogan face dezvăluiri incendiare, la cinci luni de la izbucnirea războiului din Ucraina.

Unii dintre „prietenii noștri” nu vor ca războiul din Ucraina să se termine și plâng cu „lacrimi de crocodil”, crede consilierul prezidențial. Mai mult, el a spus că unii au încercat să submineze eforturile diplomatice ale Ankarei, fără însă a nominaliza despre care aliat este vorba.

Războiul din Ucraina, aproape de final?

„Adevărul este că unii dintre prietenii noștri nu vor să se încheie războiul. Ei vărsă lacrimi de crocodil”, a declarat directorul de comunicare al președinției turce Fahrettin Altun pentru Reuters.

„Comunitatea internațională nu poate pune capăt războiului din Ucraina ignorând Rusia. Diplomația și pacea trebuie să prevaleze”, a mai susținut acesta.

Erdogan și Putin, din nou față-n față

Vineri după-amiază ar urma să aibă loc o nouă întâlnire între Erdogan și Putin, a doua în mai puțin de trei săptămâni, după discuțiile de la Teheran. Este de așteptat ca discuțiile să fie dominate de Ucraina și Siria.

Întâlnirea vine în contextul în care Ankara se laudă cu succesul diplomatic obținut prin semnarea acordului de la Istanbul privind reluarea exporturilor de cereale ucrainene la porturile de la Marea Neagră.

Consilierul prezidențial Fahrettin Altun a declarat că acordul atestă succesul eforturilor Turciei, stat membru NATO, și al diplomației directe dintre cei doi lideri, el criticând în acest context rolul jucat de unele țări, fără a le numi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.742 afisari

15 COMENTARII

  1. Marile succesuri ale unuia disperat sa mai fie luat în serios pe scena internațională. Discuțiile sunt pistol cu apa, atât timp cât nu se duc cu Ucraina direct. Comentarii de rahat, dacă are sânge în instalație sa spună pe fata la cine se refera, ca asa și la noi e plin de rahaturi gen „se știe cine e de vina”.

    Trageți de orice știre de rahat fituicarilor sa îl spălați pe Putin, criminalul de război.

    • Nu, nu, pe tine vor sa te spele, ca-ti pute ciocul a closetul pe unde lingi scursură globalistă

    • De ce să poarte cineva discuții cu Ucraina direct? Porți discuții cu americanii, adică cu stăpânii ucrainenilor, pentru că ei au puterea de decizie.

  2. Hai Dancuile! Tineţi-vă gura, cât timp mai aveţi dinţi.
    Asta vine pentru prostia omeneasca …
    Nu sunt nici cu putin da nici cu biden. Și cu nici unu. Cât timp legea îmi fura munca mea, pentru toți politicienii, cum zicea Tataie: mai date-n …. mea! Da când îi văd pe ăștia care ține cu unu și cu alți și se lasă furat și rupt … Inc-o data Tataie!!!

  3. Tarile care doresc sa continue razboiul cat mai mult sunt SUA, Marea Britanie, Polonia si tarile baltice.

    DUA si Marea Britanie doresc sa distruga economic UE, iar prub sanctiuni sa slabeasca si Risoa pentru viitorul conflict SUA-China. Polonia si tarile baltice, pe langa infrangerea Rusiei viseaza la reCreerea imperiului polono-lituanian, care sa includa si Ukraina prin care cu ajutorul SUA sa dicteze in Europa.

  4. Asta se vede cu ochiul liber , fara dezvaluiri la nivel inalt . toate crizele sint provocate , artificiale + covidul

  5. Lasa-ne cu vrajeala mai erdo-bulshit….tu esti marele prieten al crestinilor…de aia vrei sa te faci sultan…huooo primitivule…neanderthal.

  6. Giii ce relevatie, cand Zel dimineata spune ceva. la pranz altceva si seara altceva si asta prin rotaie de cateva luni de zile. Nu il lasa stapanii lui aia de i-au dat lui si gstii si fani,liei cetatenie UK si averi mari (este deja mukti miliardar) sa puna pace.
    Ca… khazari. Au luat datoria Uk, facuta dupa Maidan. De unde cea mai corupta tara din Europa (oficial inainte sa devina simbolul libertatii) are ceva ca lumea??? Oligarhii si smecherii lor sunt la adapost, se distreaza, iar amaratii platesc cu viata. Asa vor si la noi, toti smecherii sa fuga si noi prostii sa murim pt averile lor.
    Dr eu.. daca indraznesc sa ne dea razbel aici… o sa ii urmaresc… spiritual… cu blesteme pe ei toti, asta o sa fac, imi voi explora nu latura aia buna, ci pe aia pe care tot o am, de curse. Si o am. Ii voi blestema pe toti asa cum a facut Jaques de Molay de s-a dus un neam de regi in cativa ani cateva generatii,
    O sa se duca toata semintia lor, a tuturor tradatorilo, daca nu fac cumva lucrurile sa fie bine.
    Adica: ori este bine, OK, ne vedem de viata, de ale noastre, suntem bine, traim, ori daca ne luati tot, apai toto o sa fie.
    Eu am vrutn sa trec, nu a fost sa fie, se pare ca nu am fost vrednica, nu a vrut Dumnezeu sa ma ia, dar daca IAR ne vor pune in restrictii si tampenii, o sa imi dedic cat ramane din viata (nu imi pasa de lungime) sa ii blestem pe toti, sa li se duca tot neamul in fata lor.
    Asda ca vedeti ce faceti, smecherilor, ca sunteti blestemati daca va mai bateti joc de noi, voi si toti copiii vostri. Toata semintia.
    Sa vedem ce vom avea de acum incolo, ca in rest, daca iar ne suprimati, voi fi martir si cu ultima suflare va voi blestema pe toti, adica ii voi cere lui Dumnezeu sa imi faca dreptate si va voi astepta, fraierilor care sunteti tradatori de neam si pe spuza voastra ca si voi tot disposable sunteti, lacomilior degeaba, ca aveti acum sufletul gol.
    Aveti sansa sa va indreptati si ma rog sa fie asa, ca aici este doar o iluzie, sufeltul este nemuriotr si atat tot, daca vreti sa va petreceti nemurirea in iad, fine by me

  7. De ce expoetam cereale spre tarile ostile Europei? Mai bine i am lasa sa moara de foame. Aceste tari din Africa , Orientul Mijlociu, Asia sunt dusmanii Europei. Si asa suntem prea multi pe planeta.

  8. Ar trebui sa ne unim toate tarile din Europa, inclusiv Rusia, si sa pornim o cruciada impotriva lor. Sau sa i ignoram. Ei cu ale lor, noi cu ale nostre. Sa vedem cine rezista mai mult. Eu cred ca noi vom castiga. Impreuna cu Rusia. Cu resursele si mai ales, cu modul nostru de a intelege viata.

    • Badila Cristian, esti un nazist mai nazist decât naziștii autentici, cei ai lui Hitler. Nici macar ” originalul ” nazismului , Hitler, nu a cutezat sa gandesca, nicidecum sa si infaptuiasca ceea ce ne spui tu pe acilea.

  9. O sa vedeti, mai europenilor, corecti, baieti buni… Cand o sa se mareasca procentul de cetateni non europeni in diferite tari di Europa, o sa vedeti cum o sa voteze legi, democratic, cu interzicere al unui mod de viata ca al nostru. Incet, incet. Asa au votat tot democratic , nazistii , legile de la Neuremberg. Asa cum au pretentii si multi romani sa si puna primari in orase spaniole. Nu au putut sa faca ordine in tara noastra si fac in Spania. Dar macar noi suntem albi, ca si ei. Sa vedeti ce ordine or sa faca musulmanii.

  10. Este foarte frumos sa lasam oamenii liberi sa se stabilesca unde vor. Dar de ce nu se muta 100 de milioane de oameni din Europa in tarile arabe? Numai ei vin aici. Daca ne prin pe acolo cu ” pretentii ” ne executa pe strada in public. Faceti ceva pentru ficele si nepotelele voastre. Vai de capul vostru ! De oameni corecti si nepasatori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger