AcasăȘTIRI EXTERNEAlexei Navalnîi, hărţuit de "slujitorii" lui Putin şi în închisoare! Cine este...

Alexei Navalnîi, hărţuit de „slujitorii” lui Putin şi în închisoare! Cine este Maria Butina, jurnalista care s-a certat cu el în penitenciar (VIDEO)

alex NavalnîiAlexei Navalnîi, hărţuit de "slujitorii" lui Putin şi în închisoare! Cine este Maria Butina, jurnalista care s-a certat cu el în penitenciar

Alexei Navalnîi s-a plâns, în dese rânduri, pe contul său de Twitter, care este administrat de echipa lui de comunicare, că este tratat foarte prost după gratii.

Acum, mai nou, vin şi oameni din afară, care să-l hărţuiască pe liderul contestatarilor regimului de la Kremlin. Alexei Navalnîi a fost vizitat la închisoare de o echipă a televiziunii de casă a Kremlinului, Russia Today, în frunte cu jurnalista Maria Butina.

Cine este Maria Butina

Această jurnalistă a fost condamnată pentru spionaj în SUA, în 2018, fiind eliberată un an mai târziu. Întoarsă acasă, ea s-a înrolat în mașina de propagandă a regimului lui Vladimir Putin.

Ea a mers la Alexei Navalnîi, în puşcărie, pentru a demonstra că, de fapt, condițiile de detenție la colonia penitenciară IK-2 sunt foarte bune, iar disidentul minte atunci când se plânge de ele.

Maria Butina susține că locul unde este închis Navalnîi seamănă mai degrabă cu o „tabără de cercetași” decât cu o închisoare.

Între cei doi ar fi existat și un schimb dur de replici. Maria Butina i-ar fi spus că închisoarea are cele mai bune condiții din Rusia, la care Navalnîi i-ar fi strigat că este „sluga hoților de la putere” și o profitoare.

Alexei Navalnîi a intrat în greva foamei

Alexei Navalnîi se află în stare gravă în stare gravă în colonia penitenciară unde ispășește o pedeapsă de doi ani și jumătate. Unicul opozant al lui Vladimir Putin este în pericol să-şi piardă un picior.

Starea sa de sănătate a început să se deterioreze, iar Alexei Navalnîi face mai multe acuzații într-o postare pe contul de Instagram. Postarea a fost făcută de către colaboratorii săi apropiați.

Alexei Navalnîi este în greva foamei, în semn de protest față de lipsa de acces la servicii medicale şi supunerea la „acte de tortură” prin privarea de somn.

author avatar
Andrei Ștefan
377 afisari

2 COMENTARII

  1. Cred ca Măria vroia un berenghel de 22 printre picioare dar Navalni fire fidela dar si obosit a zis,ca nu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger