AcasăȘTIRI EXTERNEAlexander Lukașenko înfruntă NATO din nou. Declarație alarmantă la adresa aliaților /...

Alexander Lukașenko înfruntă NATO din nou. Declarație alarmantă la adresa aliaților / A cerut mobilizarea armatei

BelarusŢările NATO, ameninţate. Lukaşenko a lansat cel mai terifiant avertisment

Președintele Belarusului admite că Belarus va lupta pentru Ucraina de Vest. Alexander Lukașenko a sugerat că ar putea trimite trupele în această regiune, astfel încât aceasta „să nu fie tăiată de Occident”.

Potrivit lui Lukasenko, Belarus este un „obiect de presiune” pentru Occident, inclusiv din motive geopolitice.

Lukașenko acuză Occidentul că vrea să pună mâna pe vestul Ucrainei

„Ei ( Vestul ) nu s-au abătut încă de la obiectivul de a nivela frontul astfel încât să treacă: Smolensk-Pskov, Smolensk-Bryansk-Kursk și acolo până la Rostov. Trebuie să niveleze frontul. Și noi, aproape o mie de kilometri , acest balcon, avem nevoie de el tăiat”, a spus el.

Lukașenko a adăugat că „ei ( adică Occidentul ) nu se vor opri la asta”.

„Vor veni din Ucraina de Vest sau din altă parte. De asemenea, poate că vor trebui să lupte pentru Ucraina de Vest ca să nu o taie. Pentru că este ca moartea pentru noi, nu doar pentru ucraineni. Au loc procese teribile în jur”, a adăugat politicianul.

Belarus face exerciții militare la granița cu Ucraina

Autoritățile din Belarus au anunțat continuarea exercițiilor militare la granița cu Ucraina și țările occidentale. Și autoproclamatul președinte Alexandru Lukașenko a reușit să facă o serie de declarații alarmante: despre crearea unui comandament operațional pentru trupele la granița cu Ucraina, despre achiziționarea de S-400 și Iskander rusești și chiar despre crearea unei „miliții populare”.

Șeful Belarusului a cerut oamenilor din țară „să muncească, să se mobilizeze și să reziste” pentru „a păstra pacea și liniștea pe această insulă”. „Aceasta este deja o insuliță – Belarus. Nu observi asta? Totul arde în jur: undeva există un război fierbinte, iar undeva există încă o parte dintr-un război hibrid asociat cu mass-media, economia și așa mai departe. Totul arde în jur. Nu ne vor da pace, dar trebuie să ne mobilizăm și să rezistăm”, a subliniat președintele Alexandr Lukașenko.

author avatar
Andreea Vlad
685 afisari

4 COMENTARII

  1. Traduceți și voi mai bine, pentru că nu am înțeles nimic din primele declarații ale lui Lukașenko din articol. Cum lăsați să apară un material în halul ăsta?

  2. Luka de ce nu te unesti cu Rusia? Oare exista Bielarus pe vremea lui Petru cel Mare, Vladimir Vladimirovici ?

  3. Belarusia trebuie sa ajute Rusia impotriva drogatilor si poponarilor pedofili din West

  4. Gadhafi, Saddam Husein , Lukasenko…..Ce au toti acesti viteji in comun?
    Sfarsitul…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger