AcasăȘTIRI EXTERNEALERTĂ! O rachetă de croazieră rusească, la 60 km de România. Cum...

ALERTĂ! O rachetă de croazieră rusească, la 60 km de România. Cum s-a terminat totul?

ALERTĂ! O rachetă de croazieră rusească, la 60 km de România. Cum s-a terminat totul?

În regiunea Cernăuți, un avion de vânătoare al Forțelor Aeriene ucrainene a doborât o rachetă de croazieră. Comandamentul Forțelor Aeriene Ucrainene a raportat că racheta se afla la aproximativ 60 de km de frontiera cu România.

Doborâtă de un avion de vânătoare

Raportul precizează că racheta a fost doborâtă de un avion de vânătoare al Forțelor Aeriene Ucrainene. Armata a îndemnat bucovinenii să nu ignore sirena și să se ascundă în adăposturi.

Este primul caz de interceptare a unei rachete rusești pe cerul regiunii Cernăuți. Racheta a fost doborâtă deasupra comunei Vikno, raionul Cernăuți.

Zona în care a fost interceptată racheta este la aproximativ 60 de km de granița cu România. Probabil, ținta era în regiunea Transcarpatia, unde la începutul lunii mai a fost lovită o stație electrică de mare putere a căilor ferate.

author avatar
Andrei Ștefan
835 afisari

8 COMENTARII

  1. Intrebarea este …CARE AVION militar Ucrainean,cand toata omenirea stie ca AVIATIA ucraineana NU mai are avioane, nici macar pentru agricultura, de 3 luni de zile.

  2. Ce credibilitate au nazistii de ucraineni care fac totul sa i imbirlige pe pedofilii drogati din West sa le dea cascaval la greu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger