AcasăȘTIRI EXTERNEALERTĂ NAȚIONALĂ în SUA! Michigan, Ohio și Arkansas au rămas fără electricitate!...

ALERTĂ NAȚIONALĂ în SUA! Michigan, Ohio și Arkansas au rămas fără electricitate! Ce s-a întâmplat – FOTO&VIDEO

michiganALERTĂ NAȚIONALĂ în SUA! Michigan, Ohio și Arkansas au rămas fără electricitate! Ce s-a întâmplat – FOTO&VIDEO

Furtunile au făcut ravagii în Vestul Mijlociu și în Sud, cu ploi abundente, grindină și rafale de vânt de până la 80 de km/h. Cel puțin trei persoane au murit, iar peste 1 milion de gospodării au rămas fără electricitate.

Furtunile au adus ploi torențiale, iar rafalele de vânt au pus în pericol locuitorii din Washington, Baltimore și Philadelphia, a avertizat Accuweather.

Furtunile au ucis 3 persoane

În Michigan, o fată de 14 ani a murit după ce a atins o linie de înaltă tensiune căzută pe jos. La aproximativ 60 de mile spre nord, în suburbia Warren din Detroit, un băiat de 8 ani a fost grav ars după ce a încercat să atingă un fir aflat sub tensiune, a raportat Detroit Free Press. Furtuna a doborât aproximativ 3.000 de linii electrice în stat, potrivit USA Today.

În Ohio, o femeie a fost ucisă când un copac a căzut peste ea. În Arkansas, un băiat de 11 ani a căzut într-o canalizare pluvială și a murit, au spus autoritățile, iar o femeie de 47 de ani care a încercat să-l ajute a fost salvată și spitalizată.

Sute de mii de gospodării au stat în întuneric

Peste 500.000 de gospodării au stat în întuneric în Indiana în timpul furtunii luni seară. În Michigan, 361.000 de case și întreprinderi au rămas fără curent ore în șir.

Indiana și Michigan au înregistrat unele dintre cele mai puternice vânturi, inclusiv rafale de peste 100 km/h în Lowell, Indiana, pe aeroportul orașului Detroit și în Holland, Michigan, conform datelor AccuWeather.

Guvernatorul Mississippi Tate Reeves a declarat stare de urgență după ce ploile au deteriorat una dintre stațiile de tratare a apei din Jackson și au cauzat presiune scăzută a apei în mare parte din oraș. De asemenea, el i-a avertizat pe cei 150.000 de locuitori ai capitalei să nu bea apa, deoarece nu este sigură.

author avatar
Andreea Vlad
579 afisari

3 COMENTARII

  1. La orice furtună serioasă se poate întrerupe electricitatea. Și noi am primit RO-Alert la o furtună.

  2. CONSTRUIESC DE MANTUIALA AMERICANII ,LA PRIMA RAFALA DE VANT ZBOARA TOTUL !,AIA FAC AIA AU !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger