AcasăȘTIRI EXTERNEALERTĂ LA MOSCOVA! Forțele americane pentru Operatiuni Speciale au ajuns în România!...

ALERTĂ LA MOSCOVA! Forțele americane pentru Operatiuni Speciale au ajuns în România! / Trojan Footprint 22 sperie Rusia – VIDEO

ALERTĂ LA MOSCOVA! Forțele americane pentru Operatiuni Speciale au ajuns în România! / Trojan Footprint 22 sperie Rusia - VIDEO / Foto: Facebook

Exerciții multinaționale specifice Forțelor pentru Operații Speciale au început în România. Este vorba de Trojan Footprint 22 și Junction Strike 22.

Începând de luni și până în13 mai, în facilități de instruire ale Armatei României şi în zone din vecinătatea localităților Târgu Mureș, Sângiorgiu de Mureș, Reghin, Lunca de Sus, Jigodin, Comănești, Mangalia, Mihail Kogălniceanu și Cincu se vor desfășura exerciții multinaționale specifice Forțelor pentru Operații Speciale, informează Ministerul Apărării Naționale.

Trojan Footprint 22, simultan în 14 țări

Exercițiul Trojan Footprint 22 este planificat și coordonat de Comandamentul Statelor Unite pentru Operaţii Speciale în Europa (SOCEUR).

El va oferi unităților implicate ocazia de a testa şi demonstra tactici, tehnici şi proceduri de tip „multi-domain” ce implică seturi de competenţe profesionale caracteristice militarilor din Forţele pentru Operații Speciale terestre, aeriene şi navale.

Trojan Footprint 22 se desfășoară simultan în Bulgaria, Croația, Estonia, Georgia, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Muntenegru, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România.

În ce privește exercițiul Junction Strike 22, acesta este cel mai important exercițiu multinațional și interinstituțional, organizat și desfășurat anual de Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale (CFOS) din Armata României.

Are ca scop testarea nivelului de pregătire atins de personalul de conducere și de execuție din structurile de Forțe pentru Operații Speciale aflate în subordinea CFOS.

700 de militari români, împlicați alături de aliați

Timp de două săptămâni, peste 700 de militari români, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice terestre, aeriene și navale, împreună cu circa 100 de militari străini din țări aliate sau partenere (Marea Britanie, SUA, Turcia și Ungaria) se vor antrena pe baza unui scenariu fictiv, dar adaptat posibilelor amenințări operaționale, în cadrul unor structuri de nivel operativ și tactic, în format multinațional și interinstituțional.

Exercițiile urmăresc, de asemenea, dezvoltarea interoperabilității în rândul structurilor participante, prin planificarea și executarea de misiuni și operații întrunite specifice, armonizarea procedurilor de lucru în mediul multinațional, toate acestea având ca finalitate creșterea securității regionale, în special în zona Mării Negre.

author avatar
Tudor Borcea
1.594 afisari

17 COMENTARII

  1. Shok si groaza !

    S-au speriat rusii de drogatii trimisi de Cabala, ca au mai baut trei sticle de votka de ,,spaima”…

    Atentie la transfuzia de sange in anumite situatii: accidente, operatii, etc !

    Medicii Criminali nu spun pentru ca sunt platiti sa taca si sa infesteze tot mai multi romani: vaccinul ucigas contine multe mizerii, dar cea mai importanta este proteina-toxina Spike, care dupa cateva zile de la injectare intra in sange si se localizeaza apoi in diferite organe pe care le imbolnaveste fara ca sistemul imunitar sa o depisteze.
    Daca gaseste vagi urme de creier la vaccinat, lucru putin probabil, il infesteaza si pe acesta.

    Boala se transmite prin sex, sarut, transpiratie, saliva daca bei cu un pahar folosit de un vaccinat, urina, daca femeile folosesc wc-ul dupa o vaccinata – stropii de pe partea din fata a vasului de wc pot sari inapoi si pot antrena picaturi ramase de la o vaccinata.

    Prin tranfuzia de sange de la vaccinati se transmite boala 100 %, direct in sange.

    ,,Ziaristi” de doi bani, chiar daca sunteti platiti sa ascundeti adevarul, va sugerez sa n-o faceti.
    Poate veti primi si voi niste sange ca sa fiti rasplatiti, si abia atunci veti regreta ca sunteti complici la genocid prin ascunderea adevarului.

    Faceti cu vreti, dar o faceti pe riscul vostru.
    Dumnezeu va vede fara camere cuplate la Google.

    Mancatorilor de R… nu le mai raspund, pentru ca nu-mi mai pierd timpul cu IDOTII.
    Le doresc sa nu ma creada, fiinca sunt sigur ca si de ei are grija Dumnezeu sa-i rasplateasca pentru ,,binele” pe care il fac contra-cost.

  2. MIROASE a RAZBOI, americanii vor atrage Romania in razboi cu Rusia. Romania va deveni TEATRUL de razboi, iar america sta bine-mersi la mii de km. depărtare fara grije. Totul depinde de IOHANNIS ,daca pune interesul american,deasupra interesului romaniei. In caz de razboi va urma MOBILIZAREA rezervistilor. Azi este zi decisiva in Parlamentul Romaniei unde se voteaza legi CRUCUALE pentru armata tarii.

    • Joianis Shase Case, ia ceva pentru limbrici ca vad ca te mananca tare.
      Oare poporul roman IDIOT de ce nu iese in strada sa riposteze impotriva incitarii la razboi facuta de TRADATORII CRIMINLI ? Toti romanii au limbrici ?
      Norocul poporului roman IDIOT este ca Putin nu-si pune mintea cu reatardatii ca Joianis care daca nu are casca spion in ureche sa i se sufle ce sa vorbeasca, este pierdut, fiindca este mai prost ca Veorica Tampitzica.

  3. Noi in Romania trebuie sa ne gandim prioritar la protectia tarii noastre.Cel mai mare pericol ar fi evenimente nedorite in Moldova la Chisinau si langa Moldova la sud.Faptul ca NATO e prezent e logic sa fie asa,dar nu pentru a se extinde razboiul.Stirile aiurite si alarmiste nu sunt ceva bun,oamenii trebuie sa stea calmi deoarece nu facem parte din partile in conflict.

  4. Daca vom fi bagati in razboi cu rusii vom fi stersi de pe harta ca popor si tara. Rusii nu ne vor ataca cu armament conventional si trupe la sol. Ne vor da bombite de bombite. Urmariti-l pe pr. Elpidie pe Google ca sa va lamuriti ce ne asteapta.

    • si cand i-ai urmat pe rusi dupa ’44 ce-ai fost bah comunistule? asta-i menirea prostilor pe planeta bah zdreanta – sa fie scalvii desteptilor. BOULE! chiar ca iti meriti nick-ul !

      • Nu mai compara, fraiere, atunci cu acum.ñ, e vorba despre chestiuni TOTAL distincte. Nu vreau nici sā mā calce Putin dar nici sā mā las pe laba sceleratilor globalisti care îl dirijeazā pe decrepitul de Biden. Prea multi încā sunteti ingrozitor de ignoranti, de aia le si merge jegurilor care vor sā subjuge de tot pāmântul āsta.

  5. Dragi postaci ,
    va anunt ca a inceput oficial sezonul la arestari de postaci si troli iubitori de rusi!

    • Spiritualule!
      Noptile sunt destul de reci in arestul central al politiei capitalei.

  6. BRAVO ..Catalin Tache, nu ti-a scapat nici arestul politiei capitalei.!! Cum te-ai simtit.?

  7. cati se mai ranesc de data asta? iar umpleti spitalul din mangalia cu supermanii astia obezi si fara glagorie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger