AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă la bordul unei nave militare. Explozie urmată de un incendiu de...

Alertă la bordul unei nave militare. Explozie urmată de un incendiu de proporții, în California. Peste 20 de răniți – VIDEO

Pompierii și echipajele medicale au intervenit de urgență, după ce la bordul unei nave militare s-a produs o deflagrație, urmată de un incendiu care a produs nori de fum vizibili de la o distanță considerabilă.

Explozia a afectat o navă militară americană aflată într-o bază navală din San Diego, oraș aflat pe coasta Californiei de sud. Potrivit CNN, 21 de oameni – 17 marinari și patru civili – au fost răniți, fiind duși la spital, în stare stabilă, cu leziuni ce nu sunt de natură a le pune viața în pericol.

Din câte se poate vedea din imaginile difuzate de televiziunile de știri de dincolo de Ocean, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale salvatorilor, inclusiv cu autoscări, destinate intervențiilor la înălțime.

Se anunță o luptă de durată cu focul

Focul a fost observat duminică dimineață, la acel moment la bordul navei aflându-se 160 de persoane, potrivit Forțelor Navale. Nu se cunosc încă motivele care au dus la producerea deflagrației, cauzele urmând să fie stabilite în cadrul unor verificări ce se derulează în acest caz. Din câte se pare, nava se afla la chei, pentru lucrări de întreținere.

Intervenția la fața locului se anunță una de durată. Incendiul ar putea dura zile, din câte a declarat șeful pompierilor din San Diego, pentru CNN. Nava ar putea să ardă „până la linia de plutire”, a explicat oficialul.


susa foto: captură video youtube

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger