AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă la Berlin. O mașină a percutat celebra Poartă Brandenburg / Poliția...

Alertă la Berlin. O mașină a percutat celebra Poartă Brandenburg / Poliția a izolat zona

Mașina vehiculul venea de pe cunoscutul bulevard Unter den Linden și a percutat emblematicul monument din capitala Germaniei în jurul orei locale 23.30, a precizat poliția.

Un autoturism s-a izbit, duminică seara, de emblematica Poartă Brandenburg, în Berlin, Germania, în urma impactului violent șoferul fiind ucis, a anunțat poliția din Berlin pe Twitter.

Un monument simbol al unității Germaniei

O „anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili identitatea șoferului și circumstanțele incidentului”, a informat poliția.

Cotidianul Bild a publicat o fotografie a unei mașini de culoare neagră, grav avariate și a precizat că zona din jurul porții a fost izolată, informează BFMTV.

Situată în inima capitalei germane, la granița care odinioară împărțea Berlinul de Est și Berlinul de Vest, Poarta Brandenburg a devenit un simbol al unității germane.

author avatar
Tudor Borcea
221 afisari

3 COMENTARII

  1. Cate stele EURO-NCAP primeste automobilul?ca doar a fost un mic test….data viitoare folositi ceva mai mare….un camion de contructii…sau un cap tractor.Regula este….faceti produse de calitate nu kakaturi care dupa 2ani trebuie date la topit

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Incident grav! Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. A fost dus la spital

Se fac cercetări după un incident grav ce a avut loc recent în Galați. Un polițist local a ajuns la spital, după ce a...

Vladimir Putin a ţinut un discurs la 2 ani de război în Ucraina: „Forțele nucleare sunt pregătite” (VIDEO)

Vladimir Putin s-a adresat, joi dimineaţă, celor două camere ale parlamentului rus, cu două săptămâni înainte de alegerile prin care va fi reconfirmat, cel...