AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă în Rusia. Avion militar prăbușit lângă Moscova. Morți și răniți -...

Alertă în Rusia. Avion militar prăbușit lângă Moscova. Morți și răniți – VIDEO

Un avion militar rusesc de marfă s-a prăbușit și a luat foc, vineri, în Rusia, la sud de Moscova, provocând moartea a cel puțin patru din cele nouă până la zece persoane aflate la bord, potrivit presei.

Avionul cargo Il-76 s-a prăbușit în orașul Riazan, la 200 de kilometri sud-est de Moscova, au anunțat reprezentanții serviciilor de urgență într-un comunicat preluat de agențiile de presă. Avionul se afla în drum din orașul Orenburg din Urali către Belgorod, la granița cu Ucraina.

Patru morți, două cadavre recuperate

„Două cadavre au fost recuperate din avionul în flăcări”, a declarat agenția de știri de stat TASS, care a citat un oficial de urgență neidentificat. Ulterior, aceasta a relatat, citând surse anonime, că numărul morților a crescut la patru.

Ministerul rus al Apărării a declarat că aeronava s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni la motor, a relatat ulterior agenția de știri. Acesta nu a precizat dacă Il-76 transporta soldați pentru a fi desfășurați în Ucraina, scrie The Moscow Times.

Pasagerii răniți au fost spitalizați cu diverse leziuni. Filiala regională a Ministerului rus pentru Situații de Urgență a declarat că nu au existat distrugeri ale infrastructurii în urma accidentului.

Experții din domeniul apărării au criticat avioanele Iliushin-76, care au cel puțin 30 de ani și a căror durată de viață este pe punctul de a expira.

Cândva renumite pentru accidente, marile companii aeriene din Rusia au trecut de la avioanele sovietice îmbătrânite la avioane mai moderne. Dar întreținerea deficitară și standardele de siguranță laxe persistă, iar țara a înregistrat recent mai multe dezastre aeriene.

author avatar
Tudor Borcea
667 afisari

4 COMENTARII

  1. rusnacii is p-o mana cu amerlocii, acelasi stapan: SATANA

    nu mai puneti botul: NAZISTII nu au pierdut razboiul, s-au unit doar cu finanta mondiala aka imperiul ocult khazar.
    nazismul este corporatist prin excelenta!
    rusnacii is la mana imperiului ocult khazar! china comunista a lu mao tze e ste creatia finantatorilor de la fed (famigliile).

    sa crape toti! TOOOOTI!!!

    • vor crapa toti – Asa spun profetiile convergente. Decizia s-au luat in consiliul cosmic care guverneaza quadrantul local.

  2. COMENTARII SCRISE DE DOI IDIOTI ANALFABETI FUNCTIONALI [ALUPIGUS] IN TRADUCERE LIBERA O PLACUTA SUEDEZA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger