AcasăItaliaAlertă în NATO: China, total de partea Rusiei! „Parteneriatul nostru, solid ca...

Alertă în NATO: China, total de partea Rusiei! „Parteneriatul nostru, solid ca stânca”

rusiaAlertă în NATO: China, total de partea Rusiei! „Parteneriatul nostru, solid ca stânca” / captură video

China transmite, prin vocea lui Wang Yi, șeful Biroului Comisiei de Afaceri Externe a Comitetului Central al Partidului Comunist, că relația cu Rusia este „solidă ca o stâncă” și va rezista oricărui test.

„Relațiile chino-ruse au un caracter matur: sunt solide ca stânca și vor rezista oricărui test într-o situație internațională în schimbare”, i-a spus Wang „tovarășului” Patrușev, prin intermediul unui translator rus, în remarci difuzate de televiziunea de stat.

Discuție între „tovarășii” Wang Yi și Nikolai Patrușev, la Moscova

Wang a declarat că Rusia și China ar trebui să elaboreze noi măsuri comune pentru a asigura securitatea ambelor țări, fără a detalia. Patrușev, care este un apropiat al lui Putin, i-a spus „tovarășului” Wang că Beijingul este o prioritate absolută pentru politica externă rusă și că cele două țări trebuie să rămână împreună împotriva Occidentului.

„În contextul campaniei pe care o duce Occidentul colectiv pentru a ține în frâu atât Rusia, cât și China, aprofundarea în continuare a cooperării și interacțiunii ruso-chineze pe arena internațională este de o importanță deosebită”, a declarat Patrușev, citat de agenția de presă rusă

„Vreau să confirm sprijinul nostru continuu pentru Beijing în ceea ce privește chestiunile legate de Taiwan, Xinjiang, Tibet și Hong Kong”, a mai spus el. Wang urmează să se întâlnească miercuri cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov, în cadrul vizitei la Moscova.

author avatar
Andreea Vlad
1.150 afisari

12 COMENTARII

  1. werner, ciuca, ciolacu, csat, parlament, guwerner…o mai tineti langa cu art. 5?
    grecia are conflicte cu turcia, america participa la razboi pana la ultimul ucrainian, germania ii baga pe altii la inaintare, franta doreste un razboi soft, spania se uita de departe, olanda baga declaratii belicoase, polonezii si ucrainienii si alti mercenari lupta in ucraina.
    toti se screm sa dea armament, rachete, radare, dar de murit tot sute de mii de ucrainieni mor. unde le sunt copiii, familiile? imprastiati, suferinzi si pribegi. tara total distrusa de un macel fara sens.
    SI PENTRU CE? CARE ESTE SCOPUL? MERITA SA MORI PENTRU INTERESELE SATANISTE ALE NATO???
    NICIODATA, ROMANI!

  2. Andreea Vlad are impresia ca este „subtila”!? daca o da in scris cu „tovarase”…ca si cum …”PROASTA nu e proasta destul,daca nu este si FUTULA”. Totul este PERFECT cand Rusia si China sunt unite impotriva SUA, care pretinde „hegemonia” mondiala.

  3. Dacă mai șai vre,o fărâmă de minte ,nu poți sa nu abservi, că sub conducerea acestor sataniști a inceput tot haosul mondial ,la care si,au dat concursu și UE, în schimb sub Trump a fost liniște 4 ani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger