AcasăȘTIRI EXTERNEALERTĂ în Mediterană, Rusia scoate arma supremă! De ce racheta hipersonică Zircon...

ALERTĂ în Mediterană, Rusia scoate arma supremă! De ce racheta hipersonică Zircon e considerată fără egal în lume

rachetaOccidentul a descoperit ce „bubă” are arma supremă a Rusiei. Navele NATO au doar 15 secunde să riposteze în fața „Zircon”!

Rusia nu şi-a confirmat până acum prezenţa militară în Marea Mediterană, dar aliaţii sunt în alertă, după ce s-a descoperit că Amiral Gorșkov vine dinspre nord și urmează să intre în zonă prin Strâmtoarea Gibraltar.

Acest lucru dă fiori NATO, deoarece nava militară rusă este dotată cu rachete unice în lume. Mai exact, la bordul său se află rachetele hipersonice Zircon, care pot fi dotate cu focoase nucleare și ating o viteză de peste opt ori mai mare decât viteza sunetului.

Racheta hipersonică Zircon, de 8 ori mai rapidă decât viteza sunetului

Racheta Zircon este catalogată drept „invincibilă” de către Vladimir Putin, cu o rază de acţiune de maximum 1.000 de kilometri.

Rachetele balistice hipersonice de tip Kinjal şi cele de croazieră de tip Zircon fac parte dintr-un nou tip de armament dezvoltat de către Rusia, pe care Vladimir Putin l-a calificat drept „invincibil”.

În data de 28.12.2022, flota militară rusă a anunțat că fregata „Amiral Gorșkov” este pregătită să plece într-un marș de lungă durată.

Rusia a efectuat cu succes teste cu noua armă

Anterior, a fost difuzată informația că, încă din primele zile ale lui 2023, nava urmează să intre în serviciul de luptă cu noile rachete hipersonice Zircon.

„Echipajul fregatei Amiral Gorșkov din cadrul Flotei de Nord a finalizat pregătirile pentru desfășurarea unui marș de lungă durată (…) Etapa finală a pregătirilor a fost efectuată în timpul unei ieșiri de control pe mare, în poligoanele de pregătire pentru luptă ale Flotei de Nord din Marea Barents”, a informat Serviciul de presă al acestei flote.

La începutul lunii iunie a anului trecut, Rusia anunța că a finalizat testarea rachetei de croazieră hipersonice Zircon şi o va desfăşura înainte de sfârşitul anului pe o nouă fregată a Flotei Nordului.

author avatar
Andrei Ștefan
2.049 afisari

8 COMENTARII

  1. Exista contramasuri dar marea problema este pretul enorm al acestor rachete,plus faptul ca tehnologia este de import nu e ruseasca.
    Tocmai de aia a pierdut si Hitler razboiul cu asazisele „wunderwaffen” ptr ca degeaba ai un produs care nu poate fi fabricat in serie
    Dar daca razboiul devine global-mondial atunci situatia se schimba dramatic in favoareaBRICS.Atunci aliatii rusilor vor participa activ la productia de razboi
    Deci…faceti pace sau pregatiti-va de miliarde de victime colaterale
    Eu sunt pentru spanzurarea tuturor bancherilor si confiscarea averilor.PUNCT

  2. RUSIA ISI ARATA COLTII PENTRU ORCARE DIN TARILE NATO CARE SI_AU BAGAT NASUL IN UCRAINA ,DAR SUNT SI MINUNI !,VEZI CUM A DISPARUT NAVA AMIRAL MOSCOVA DIN M NEAGRA FARA SA TRAGA UN PROIECTIL !!!,VEZI CUM AU FOST SABOTATE GAZODUCTELE NORT STREAM 1+2 !!.
    AU GRIJA UNII CARE LE POARTA SAMBETELE RUSILOR !,IAR CALCAIUL LUI AHILE PENTRU TOT RUSUL MILITAR ESTE BETIA !,CAND ORCE LOGICA DISPARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger