AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă în Franța. Focuri de armă pe aeroportul Charles de Gaulle, un...

Alertă în Franța. Focuri de armă pe aeroportul Charles de Gaulle, un mort / Poliția și jandarmeria intervin

Alertă în Franța. Focuri de armă pe aeroportul Charles de Gaulle, un mort / Poliția și jandarmeria intervin

Un „individ amenințător” înarmat cu un cuțit a fost împușcat mortal de poliție, miercuri, pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle din Franța.

Un bărbat a fost ucis miercuri dimineață pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle de focuri de armă ale poliției, după ce a amenințat cu un cuțit, au declarat surse aeroportuare și polițienești.

Ucis dintr-un foc

„Polițiștii, care au dat dovadă de sânge rece, au neutralizat în această dimineață un individ amenințător care se afla în posesia unui cuțit, pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle”, a anunțat poliția pariziană pe contul său de Twitter.

Evenimentele au avut loc la terminalul 2F, în jurul orei 8.20, când „un om al străzii deranja agenții de securitate și a fost chemată poliția de frontieră (PAF) pentru a-l evacua”, a declarat o sursă aeroportuară.

Bărbatul s-a îndepărtat, strigând la ei, apoi s-a întors și a scos un cuțit. Unul dintre polițiști a scos apoi arma, au declarat surse din cadrul poliției.

Un fotograf AFP care a asistat la scenă a explicat că „un bărbat înalt, de culoare, a îndreptat spre poliție un obiect care semăna cu un cuțit. I s-a dat un avertisment, dar el a făcut un pas înainte și un polițist a tras. S-a tras un singur foc de armă”, a declarat martorul. Victima a fost pusă pe o targă și evacuată într-o zonă care nu este accesibilă pasagerilor, a precizat fotograful.

author avatar
Tudor Borcea