AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă în centrul Londrei. Un pachet suspect a fost găsit lângă reședința...

Alertă în centrul Londrei. Un pachet suspect a fost găsit lângă reședința premierului. Poliția a evacuat zona

londraEra tânăr, lucra ca IT-ist în Anglia, avea lumea la picioare, dar s-a sinucis lângă stâncile din Eastbourne!

Un pachet suspect a fost găsit lângă reședința premierului britanic din 10 Downing Street, ceea ce a determinat poliția să închidă zona și artera Whitehall, în centrul Londrei.

 

Funcționarii publici, inclusiv cei de la Trezorerie, au fost evacuați, iar sute de persoane au fost văzute așteptând lângă Horse Guards Parade, în spatele zonelor Whitehall și Downing Street.

Mai multe clădiri guvernamentale au fost evacuate

O porțiune de câteva sute de metri din artera Whitehall a fost închisă cu bandă avertizoare de către poliție.

Secțiunea, închisă pentru toate vehiculele și pietonii, se întinde din Parliament Square, trecând pe lângă Downing Street și Cenotaf.

Ofițerii stau de pază pentru ca nimeni să nu depășească cordoanele și un număr mic de vehicule de poliție se află în interiorul zonei închise cu bandă, informează Mirror.

Poliția metropolitană a declarat pe Twitter: „Poliția a fost chemată marți, 18 octombrie, la ora 11.42, pentru a raporta un pachet suspect în Whitehall.

„Ofițerii sunt prezenți și un cordon este în vigoare ca măsură de precauție. Obiectul suspect va fi evaluat de ofițeri specializați. Vă rugăm să evitați zona”.

Un oficial guvernamental a declarat că unele dintre clădirile guvernamentale de pe Whitehall au fost evacuate.

 

author avatar
Tudor Borcea
66 afisari

1 COMENTARIU

  1. Erea o sacosa exploziva, in sensul ca acea sacosa continea niste facturi cu preturi explozive. Din aceasta cauza au izolat zona.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger