AcasăȘTIRI EXTERNEAlertă de securitate în SUA! Joe Biden, evacuat de urgență!

Alertă de securitate în SUA! Joe Biden, evacuat de urgență!

joe bidenBiden, atac virulent la adresa Curții supreme: „A luat niște decizii groaznice” / Președintele SUA cheamă la proteste

Forțele de securitate ale președintelui american au fost în alertă în timpul vacanței acestuia din Delaware. Joe Biden și soția sa, Jill Biden, au fost evacuați de urgență din locuința lor.

Un avion a intrat din greşeală în spaţiul aerian de lângă casa de vacanță a cuplului prezidențial.

Posibilă amenințare la adresa președintelui

Pentru că a existat o posibilă amenințare, familia Biden a fost nevoită să evacueze locuinţa în care petrecea weekendul.

„A fost luată o măsură de precauţie”, a precizat un oficial de la Casa Albă. „Ei sunt în siguranţă”, potrivit aceleiaşi surse, care nu a dorit să fie numită.

Serviciile Secrete au precizat că avionul care a încălcat perimetrul restricţionat a fost escortat imediat din zonă. Pilotul urmează să fie interogat.

Casa Albă a deschis o anchetă

Acesta nu se afla pe canalul radio adecvat şi nu a urmat instrucţiunile de zbor, conform unei investigaţii preliminare.

Practica standard pentru călătoriile prezindenţiale în afara Capitalei este ca Administraţia Federală a Aviaţiei să anunţe restricţiile de zbor la începutul săptămânii. Restricţiile includ o zonă de interdicţie de zbor pe o rază de aproximativ 16 kilometri.

Piloţii sunt obligaţi, conform reglementărilor federale, să verifice dacă există restricţii de zbor de-a lungul rutei, chiar înainte de decolare.

author avatar
Andreea Vlad
453 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu cumva era un test făcut de ruși, pentru a vedea ce reacție au serviciile secrete americane?

  2. PAPUSEL- INCEPE APOCALIPSA…….PARCA E UN EXPONAT DE LA MUZEUL FIGURILOR DE CEARA ! ASTA O MAI FI VIU, SAU II IA FIU SAU HUNTER PENSIA ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger