AcasăȘTIRI EXTERNEAleksei Navalnîi, supus la tortură psihică, în Rusia? Ar fi fost mutat...

Aleksei Navalnîi, supus la tortură psihică, în Rusia? Ar fi fost mutat într-o „locație necunoscută”

Vladimir-Putin-Aleksei-NavalnîiAleksei Navalnîi, suspus la tortură psihică, în Rusia? Ar fi fost mutat într-o "locație necunoscută"

Aleksei Navalnîi este considerat de ruşi un deţinut cu risc ridicat, motiv pentru care este plimbat dintr-o închsioare în alta, sub motivul, probabil, de a le pierde urma simpatizanţilor lui.

Astfel, opozantul puterii de la Kremlin a fost mutat dintr-o unitate de detenție din regiunea rusă Vladimir, unde a fost închis luna trecută, ”într-o locație necunoscută”, a declarat, vineri, unul dintre avocații săi.

Serviciul Federal al Penitenciarelor nu poate oferi informaţii

Vadim Kobzev, unul dintre avocații lui Navalnîi, a declarat că și-a vizitat clientul joi, dar că un alt avocat a încercat să-l vadă vineri și i s-a spus că opozantul a fost mutat în altă parte.

Închisoarea a spus că nu este acolo și atât„, a declarat Kobzev pentru agenţia Reuters. Acesta a adăugat că Navalnîi prezenta o stare bună de sănătate în ziua în care l-a vizitat.

Serviciul Federal al Penitenciarelor a spus că nu poate dezvălui informații despre locul unde se află Navalnîi.

Navalnîi, condamnat pentru încălcarea controlului judiciar

În urmă cu 3 săptămâni, Aleksei Navalnîi a fost condamnat să execute doi ani și opt luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de încălcarea condițiilor pedepsei de trei ani și jumătate cu suspendare, pronunțată pentru un caz de delapidare din 2014.

Opozantul rus a făcut apel în urma sentinței.

Condamnarea a venit în ciuda faptului că anul trecut nu a putut să se prezinte în faţa ofiţerilor de eliberare condiţionată pentru că a trebuit să fie dus în Germania în timp ce era în comă după un atac cu un agent neurotoxic, apoi a rămas acolo câteva luni pentru a se reface.

author avatar
Andrei Ștefan
175 afisari

3 COMENTARII

  1. Navalnii face acum munca patriotica la Norilsk si poate fi vazut de occidentali prin satelit, caci ei monitorizeaza zona catastrofei ecologice de acolo.
    Nu se stie daca Navalnii are voie sa foloseasca fanioane pentru a transmite/semnaliza mesaje adulatorilor lui #progresisti.
    Avocatii nu au nevoie de Navalnii pentru recurs, deoarece recursul se judeca pe baza acelorasi probe, la recurs nu se admit probe noi, iar avocatii trebuie sa dovedeaca ca instanta nu a apreciat coret probele administrate la fond, respectiv neprezentarea lui la timp in fata oofiterilor de eliberare conditionata/probation officer.
    Vacanta din Germania il costa acum, dar el si-a asumat ca un martir acest risc doar ca sa faca munca patriotica si sa curate zona calamitata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger