AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri legislative în SUA. Prima reacție a Kremlinului. „Așa va rămâne, indiferent...

Alegeri legislative în SUA. Prima reacție a Kremlinului. „Așa va rămâne, indiferent ce se întâmplă”

Alegeri legislative în SUA. Prima reacție a Kremlinului. „Așa va rămâne, indiferent ce se întâmplă” / Foto: printscreen

Relațiile dintre Rusia și SUA vor rămâne „proaste” chiar și după alegerile de jumătate de mandat de marți, a afirmat Kremlinul.

În timp ce rezultatele alegerilor americane de la jumătatea mandatului sunt pe cale să fie cunoscute, Rusia avertizează deja că o îmbunătățire a relațiilor diplomatice nu este în meniu.

„Sunt proaste și așa vor rămâne”

Rezultatele „midterms” din SUA nu sunt încă cunoscute în totalitate, dar Kremlinul avertizează deja că o îmbunătățire a relațiilor diplomatice dintre cele două țări nu se află pe ordinea de zi.

„Relațiile dintre Moscova și Washington vor rămâne proaste indiferent de rezultatele alegerilor de la jumătatea mandatului în Statele Unite”, a subliniat miercuri președinția rusă, în plină criză legată de ofensiva rusă în Ucraina.

„Relațiile noastre sunt proaste pentru moment și vor rămâne așa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile de presă rusești.

Ameliorate cumva în timpul președenției lui Donald Trump, relațiile dintre SUA și Rusia se află la cel mai jos nivel în timpul administrației Joe Biden. Confruntarea ruso-americană s-a intensificat odată cu atacul general rusesc împotriva teritoriului ucrainean, în februarie

author avatar
Tudor Borcea
1.146 afisari

12 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger