AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri America 2020. S-a aflat cine este preşedintele SUA, în proporţie de...

Alegeri America 2020. S-a aflat cine este preşedintele SUA, în proporţie de 99 la sută

Donald Trump şi Joe BidenAlegeri America 2020. S-a aflat cine este preşedintele SUA, în proporţie de 99 la sută

Americanii sunt foarte aproape să-şi afle preşedintele. Foarte probabil, în proporţie de 99 la sută chiar, acesta este Joe Biden.

Postul TV Fox News ar urma să anunțe victoria lui Joe Biden, dar vedetele postului deținut de familia Murdoch au fost instruite să nu-l denumească „președinte ales„. Jurnaliștii CNN susțin că Rupert Murdoch însuși se ocupă de gestionarea subiectului.

Biden a câştigat în Pennsylvania

Oamenii dansează în stradă în Philadephia, pentru victoria neanunțată încă oficial, a lui Joe Biden. Statul Pennsylvania îi asigură victoria fără să mai aibă nevoie de niciun alt stat. Biden, însă, conduce deja în Georgia, Nevada și Arizona, iar dacă aceste state sunt confirmate, Biden va obține un scor de 306 în Colegiul Electoral și va deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite.

Astfel, Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Albă Joe Biden l-a devansat vineri pe preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump în statul-cheie Pennsylvania, unde numărarea voturilor continuă.

Care este distanţa dintre cei doi candidaţi?

Biden dispune de un avans de 5.587 faţă de Trump, la numărarea a 95% din voturile exprimate. Trump nu poate fi reales preşedinte dacă nu obţine o victorie în Pennsylvania, un stat care desemenează 20 de mari electori. Soarta lui Trump la Casa Albă depinde de rezultatul scrutinului în acest stat.

Donald Trump se pregăteşte deja să conteste rezultatul alegerilor

Echipa de campanie a lui Donald Trump a transmis vineri un comunicat în care spune clar că va contesta alegerea lui Joe Biden, calificând drept „falsă” și „departe de rezultatul final” orice proiecție media care l-ar da câștigător pe rivalul democrat al actualului locatar de la Casa Albă.

Secret Service îl ajută deja pe Joe Biden

Joe Biden va primi protecţie suplimentară din partea Secret Service, pentru a rămâne la Chase Center din Wilmington, unde îşi are în prezent sediul împreună cu echipa sa, sub protecţia unei duzini de agenţi, scrie Washington Post, citând surse rămase anonime. Probabilul viitor preşedinte se pregăteşte de un speech de zile mari.

author avatar
Andrei Ștefan
887 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum ba sa iasă asta care a pactizat cu huliganii de pe străzi care au distrus statuile fondatorilorAmericii care char au făcut ceva fata de ciumpalacii actuali!!!

  2. Deci castiga senilul. Alzheimer preia puterea. Bravo! Nu ca celalalt ar fi fost mai sanatos. Dar la aproape 400 milioane de oameni, nu au gasit unul mai breaz sa-l puna presedinte? Totusi, au pretentii mari pe acest pamant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger