AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri America 2020. Promisiunea pe care a făcut-o Kamala Harris, prima femeie...

Alegeri America 2020. Promisiunea pe care a făcut-o Kamala Harris, prima femeie aleasă vicepreşedinte în SUA

Kamala HarrisKamala Harris

Joe Biden a revendicat victoria alegerilor prezidenţiale din SUA. Biden a reuşit să-l învingă pe Donald Trump într-un stat-cheie, devenind, astfel, cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite.

Biden a reuşit să câştige după victoria înregistrată în statul în care s-a născut, Pennsylvania, cu 12,8 milioane de locuitori. Astfel, a obţinut peste 270 de electori de care avea nevoie să câştige. În total, Joe Biden a strâns 273 de electori. Cu Joe Biden preşedinte, Kamala Harris va fi vicepreşedintele Statelor Unite. Ea va fi prima femeie care va deţine această funcţie.

Kamala Harris, prima femeie aleasă vicepreşedinte al SUA

Kamala Harris, prima femeie aleasă vicepreşedinte al SUA, a promis sâmbătă să se apuce imediat de lucru, într-o primă declaraţie după anunţul victoriei lui Joe Biden la scrutinul prezidenţial.

Acest scrutin înseamnă mult mai mult decât Joe Biden sau decât mine. Are legătură cu sufletul Americii şi cu disponibilitatea noastră de a lupta pentru el. Avem mult de lucru. Haideţi să începem„, a scris ea pe Twitter.

Altfel, Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Şi Trump a scris pe Twitter că a câştigat alegerile

La rândul său, Donald Trump a scris şi el, sâmbătă, pe Twitter, că a câştigat alegerile, înainte, totuşi, ca pe seară să apară vestea victoriei lui Biden.

Cel care a fost preşedintele SUA în ultimii 4 an a mai spus că „s-au întâmplat lucruri rele” în ultimele ore, pe motiv că observatorilor nu li s-a permis să vadă ce se întâmplă în camerele de numărare a voturilor. Liderul de la Casa Albă dă de înţeles că astfel s-au făcut schimbări mari.

Zeci de mii de voturi s-au primit ilegal după ora 20.00 marţi, în ziua alegerilor, schimbând total şi cu uşurinţă rezultatele din Pennsylvania şi din anumite alte state subţiri. Un subiect separat – ilegal nu s-a permis observarea a sute de mii de voturi…

S-au întâmplat lucruri rele în aceste ore, în care transparenţa legală nu s-a permis cu răutate şi cruzime. Tractoare au blocat uşi şi ferestre au fost acoperite cu carton gros pentru ca observatorii să nu poată vedea interiorul camerelor de numărare. S-au întâmplat lucruri rele în interior. Au avut loc schimbări mari„, a postat Trump.

author avatar
Andrei Ștefan
727 afisari

6 COMENTARII

  1. Asta nu are pic de demnitate. Asa a facut toata viata,a ” progresat ” numai prin inselatorii,fraude bancare,minciuni,amenintari,dezbina-i si domina-i,de mic era al dracului,dupa cum s-a vazut in documentarele despre viata lui.Dupa cum il invatase Tacsu,sa fie un „pradator „. .Americanii au iesit cu milioanele in strada sa se bucure ca au scapat de omul dracului,iar el nu se da dus. Iar minte si ameninta,se face de ras si pe el si partidul republican,care s-a cam dezis de el.

  2. Acest Trump, un fel de Gigi becali altoit pe basescu cu udrea in rol de prima doamna ! Poate cel mai penibil pres, nu credeam ca amărâtul ala de Georgica w BUSH putea fi întrecut in penibil dar uite ca s-a putut! Nici bidenel nu-i departe in senilitatea lui dar realitatea este ca atât in SUA cat si in general in lume exista o lipsa cronica de conducători normali la capatana: vezi Macron, vezi mutti, vezi Boris ( auzi tampenie de părinți, sa fii englez si sa te cheme Boris !) si multi altii

  3. Securistii au intrat in overdrive! Da este o mare diferenta intre trump si iohanis , colosala chiar, unul e patriot si om de afaceri altul e un brutal traficant de copii pentru retele de prelevare de organe si pedofilie si un sangeros tortionar comunist asociat cu cei mai feroce si ce mai cumpliti tortionari din lagarele de concentrare comuniste romanestica alea nu se pot numi penitenciare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger