AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri America 2020. Discursul noului președinte al SUA. Ce le-a promis Joe...

Alegeri America 2020. Discursul noului președinte al SUA. Ce le-a promis Joe Biden alegătorilor lui Donald Trump (VIDEO)

Joe BidenAlegeri America 2020. Joe Biden a ŞOCAT: în primul discurs ca preşedinte al SUA, el s-a adresat susţinătorilor lui Trump

Joe Biden a susţinut, azi-noapte, primul discurs ca preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Speech-ul a avut loc în Wilmington, Delaware.

Viitorul lider de la Casa Albă a avut un mesaj şi pentru susţinătorii lui Donald Trump, cărora le-a transmis că a venit timpul să vindece America, dând asigurări că va munci din greu şi pentru cei care l-au votat, şi pentru cei care nu l-au votat.

Este timpul să vindecăm America. Trebuie să facem din această țară un tărâm pentru toată lumea. Trebuie să reclădim spiritul acestei țări„, au fost primele cuvinte ale lui Joe Biden. „Oamenii acestei națiuni au vorbit, ne-au atribuit o victorie clară”, dar „nu sunt state roșii și state albastre, sunt doar Statele Unite”, a mai zis noul şef de stat din SUA.

Biden, către susţinătorii lui Trump: „Să ne dăm o şansă”

Preşedintele ales al Statelor Unite le-a transmis susţinătorilor lui Donald Trump că este timpul ca America să fie vindecată.

Acum,pentru toţi cei care aţi votat pentru preşedintele Trump, vă înţeleg dezamăgirea în această seară. Eu însumi am pierdut de câteva ori, dar acum, să ne dăm unii altora o şansă”, a declarat Biden, adăugând că este timpul ca ambele părţi să se asculte reciproc, din nou.

Trebuie să încetăm să ne tratăm oponenţii ca duşmani.nu sunt duşmanii noştri, sunt americani. Să ne acordăm unii altora o şansă. Acesta este momentul pentru a vindeca America”, a spus Biden, invocând învăţăturile Bibliei.

Joe Biden i-a mulţumit soţiei Jill

Noul lider de la Casa Albă s-a referit şi la soţia sa, Jill, afirmând că fără dragostea ei nu ar fi ajuns aici, iar celor cre lucrează în domeniul educaţiei le-a transmis că vor avea ”unul de-al lor” la Casa Albă şi că Jill Biden va fi o primă doammnă grozavă.

Trebuie să refacem sufletul Americii. În seara aceasta, întreaga lume preveşte America, America este un far pentru întreg globul. Vom conduce nu doar prin exemplul puterii noastre, ci prin puterea exemplului nostru„, a mai afirmat Biden.

author avatar
Andrei Ștefan
555 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar, oare, bideu asta a depus juramintul si nu stim noi, fiindca altfel nu e presedinte decit la bolsevicii care l-au votat sau au furat voturi pentru el ?

  2. Vai ce bucurie, pe biata colonie si ai ei sclavi! Am schimbat un stapan cu altul, o cizma, cu alta cizma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger