AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri America 2020. Donald Trump vine tare din urmă şi obţine o...

Alegeri America 2020. Donald Trump vine tare din urmă şi obţine o mare victorie. Răsturnare de situaţie

SUAAlegeri America 2020. Donald Trump îi pune FRÂNĂ lui Joe Biden în drumul spre Casa Albă. Răsturnare de situaţie?

Donald Trump vine tare din urmă la numărătoarea voturilor şi pare că a dat lovitura în Pennsylvania, un stat-cheie la alegerile prezidenţiale din SUA.

Un judecător al Curţii Supreme a Statelor Unite a oferit vineri preşedintelui Donald Trump o victorie parţială temporară în Pennsylvania prin decizia sa conform căreia buletinele de vot sosite prin poştă după 3 noiembrie în acest stat să fie tratate separat de alte buletine de vot, potrivit Agerpres.

Dar magistratul conservator Samuel Alito nu a ordonat oprirea numărătorii acestor buletine de vot. Trump nu-şi permite să piardă în acest stat-cheie dacă doreşte un nou mandat la Casa Albă.

Biden şi-a proclamat victoria de la alegeri, practic

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, este foarte probabilul câştigător al alegerilor prezidenţiale din SUA. A şi susţinut un discurs în acest sens, în care şi-a proclamat victoria.

Dragi americani, nu avem o declaraţie finală despre victorie, dar cifrele ne spun că este clar. Vom câştiga această cursă. Trebuie să fim calmi, fiecare vot va fi numărat„, a declarat el.

Şi senatoarea Kamala Harris a fost prezentă la discursul lui Biden, însă ea nu a vorbit. Biden a mai spus că a strâns cele mai multe voturi din istorie. „74 de milioane de voturi, acesta este cel mai mare număr de voturi obţinut vreodată în istoria SUA„.

Trump i-a tăiat elanul

Preşedintele republican şi-a avertizat vineri rivalul, pe democratul Joe Biden, să nu se grăbească să îşi revendice victoria în mod nelegitim.

Joe Biden nu ar trebui să revendice pe nedrept funcţia de preşedinte. Aş putea pretinde la rândul meu acelaşi lucru. Procedurile judiciare de-abia acum încep!” a scris pe Twitter Donald Trump înaintea discursului care se aşteaptă să fie pronunţat vineri de candidatul democrat la Casa Albă.

Biden a ţinut deja 4 discursuri, după încheierea alegerilor

Joe Biden a avut vineri seara târziu a patra apariție publică de la încheierea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. De la reședința sa din Wilmington, Delaware, mesajul către americani a fost cam în aceiași termeni ca în zilele precedente: aveți răbdare, fiți calmi, vom câștiga! Însă unele nuanțe arată că Joe Biden se pregătește deja de revenirea la Casa Albă ca președinte.

Poate că uitându-vă la televizor, vi se pare că numărarea voturilor se mișcă greu, dar nu uitați, nu sunt niște simple numere, sunt voturile voastre„, le-a spus Joe Biden americanilor, făcând un nou apel la răbdare și calm.

Democrația funcționează, voturile voastre vor fi numărate. Nu voi lăsa să se oprească„, a spus Joe Biden, într-o aparentă aluzie că va contracara demersurile în justiție ale echipei Donald Trump referitoare la numărarea voturilor.

author avatar
Andrei Ștefan
884 afisari

11 COMENTARII

  1. CUM SĂ CREZI CĂ ACEST SENIL PUTRED DE CORRUPT, CARE TRĂIEȘTE, DE 47 DE ANI, CA UN PARAZIT, DIN BANI PUBLICI, NEADUCÎND NICI UN BENEFICIU ĂLORA DE GRIJA CĂRORA PRETINDE CĂ SE SUFOCĂ, POATE DEVENI PREȘEDINTE AL AMERICII ȘI ALTFEL DECÎT PRIN FRAUDĂ? CÎND SCRIEȚI ȘI DE POROSHENKO, STIMATI ZIARICI? DAR DE LAPTOP, MAIL-URI, HUNTER ETCETERA?

  2. DESPRE CORUPȚIA PE AXA BIDEN – ROMÂNIA, NIMIC, NAȚIONAL? SAU EȘTI NAȚIONAL DOAR PENTRU CĂ SUNĂ BINE?

  3. Indiferent cine va câștiga, America este într-un mare rahat. Este criza iar cașcavalul nu mai ajunge pentru toți, asta explica bătălia pentru putere. Fatal pentru ei este noul pol mondial economic și militar. Omenirii i-a mai trecut glonțul pe la ureche dar acum cu criza americana pericolul este f f mare. Disperații ăștia sunt în stare sa arunce lumea în haos decât sa piardă hegemonia. Nenorocul Ro este ca se afla (încă) în aceeași barcă cu US și va fi tratata iar ca aliata celor care au pierdut războiul. Istoria se pare ca se repeta numai orbii care conduc Ro nu sant în stare sa priceapa. Sunt prea ocupați cu pupatul bocancului yankeilor. Vai de noi și de tine Tara draga!

  4. Haide Donald dai vo 2 la bile lu Iosif de sa simta ca tanti Clinten. Fai sa planga pe statul dublu si pana la Sf Craciu sa fie amintire in rama cand te culci.

  5. Donald vezi ca e una la voi in partid saraca e dusa cu Ozeneu… Zice ca face slujba si zice haka haka baka baka rasa rasa caca caca taka taka haka haka saka saka paka paka ciaka ciaka oaka oaka maka maka fucka fucka… Sa-i dai liber o luna 2 langa un rau clipocitu apei si cucu rosu cel plesuv, o mai linisteste altfel e frumoasa da e dusa de pe Terra e cu capul in nori ☁

  6. Ticnita aia se pare ca seamana destul de bine cu descreieratul.Cum e turcul si pistolul.mai potriviti nici ca se putea.Au reusit la propiu sa faca de ras America.Astia vor sa carmeasca America in continuare ? Au facut din America un adevarat balamuc dupa chipul si asemanarea lor.Da domnu Stefan,Trump vine tare din urrma sa nu scape avionul spre ” acasa „. Masa si dansul mai tarziu. Dupa ce-si revine din scranteala,daca si-oreveni.

    • Bă, prostule, balamucul l-au creat ăilalți adică tabăra lui Soros, Biden, Killary și alți degenerați, cu un scop. Încă nu te-ai prins, ești chiar atît de imbecil?

  7. E National ca incaseaza banii lui Soros ca de asta il perie la cur pe victoriosul ala ratat la creier.Dupa ce a incurcat proprii copii si nepoti, la Casa Alba va incurca America cu Republica Malgasa.De fapt toata pleava spalata pe creier a Americii si nu numai va avea un presedinte pe potriva.Inclusiv cfretinul precedent.

    • Păi, ” cretinul ” precedent este dușmanul lui Soros. Te contrazici. Ești sigur că ai toate țiglele pe casa și nu ești tu cretinul?

  8. S-au furat alegerile, soroșiștilor, și există dovezi. Nu numai pentru că un senil cu dese feste de memorie, un Moș Pârțag îmbătrânit în rele, un nevolnic ca Biden (abia dacă strângea o sută de amețiți la suetele lui electorale), o marionetă cu cheița globalistilor sataniști la spate, un bugetofag putred de corupt, coleg cu alte scursuri dovedite, și ele, tot crâncen de corupte și chiar scelerate – vezi Killary Clinton (Benghazi etcetera), Obama, Pelosi, formând parte dintr-o gașcă de jeguri care, timp de mai bine de trei ani din administrația Trump, nu a făcut decât să toace zeci de milioane de dolari, pentru un impeachment bazat pe minciuni și fapte de care, ulterior, s-a dovedit că se făcea vinovat tocmai el, Biden (vezi convorbirile cu Poroshenko, vezi Burisma etcetera), nu numai că un trântor, un parazit, care în 47 de ani de politică bugetară nu a făcut altceva decît să se îmbogățească pe sine, cu un fiu degenerat, drogangiu și pedofil, nu numai că un asemenea putregai uman, un asemenea sperjur – ca și cei din banda cărora provine – nu avea nici o șansă în fața uraganului Trump dar există acele dovezi, chiar un ” democrat ” de culoare din Georgia, participant la contabilizarea voturilor, venind cu declarații publice în acest sens. Dovezile există, furtul (programat din timp) este evident chiar și pentru niște neo-marxiști mancurți ca voi. Iar Președintele NU este desemnat de presă, fie ea și mainstream media aflată în slujba satanistilor. Voi sunteți ești chiar atît de tîmpiți sau sunteți extrem de fomiști?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger