AcasăȘTIRI EXTERNEALEGERI AMERICA 2020. Cel mai bucuros președinte că Trump a pierdut alegerile

ALEGERI AMERICA 2020. Cel mai bucuros președinte că Trump a pierdut alegerile

trumpALEGERI AMERICA 2020. Cel mai bucuros președinte că Trump a pierdut alegerile

ALEGERI AMERICA 2020. Preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, i-a felicitat duminică pe Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite, dar și pe vicepreședintele său, Kamala Harris.

Prima decizie cheie cu care se confruntă Abbas este dacă va relua contactele politice cu Statele Unite. În urmă cu trei ani, Palestina a rupt toate relațiile cu SUA, inclusiv în domeniul securității, între Autoritatea Palestiniană, pe de-o parte, și SUA pe de altă parte.

Președintele palestinian l-a acuzat pe Donald Trump de părtinire în favoarea Israelului, după decizia preşedintelui republican din decembrie 2017 de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului şi de a muta în acest oraş ambasada SUA, potrivit Reuters.

Abbas şi-a exprimat speranţa că alegerea lui Biden va îmbunătăţi „relaţiile palestiniano-americane şi va obţine pentru poporul nostru libertatea, independenţa, dreptatea şi demnitatea”, a afirmat Abbas, citat într-o declaraţie de presă a biroului său, scrie agerpres.ro.

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas şi-a exprimat speranţa de a conlucra cu Biden „pentru a obţine pacea, stabilitatea şi securitatea” în Orientul Mijlociu.

Un fost ministru palestinian a declarat duminică devreme că palestinienii se simt uşuraţi că controversatul plan de pace pentru Orientul Mijlociu al preşedintelui Donald Trump nu mai este pe masa negocierilor şi că speră ca ajutorul financiar american pentru Autoritatea Palestiniană să fie reluat.

Preşedintele afgan îl felicită pe Biden

Preşedintele Afganistanului, Ashraf Ghani, i-a felicitat, duminică, pentru victoria în alegeri pe preşedintele ales al SUA, Joe Biden, şi pe vicepreşedintele ales Kamala Harris, exprimându-și speranță de a colabora cu aceștia, pentru a aduce pacea în țara sa.

Ghani a scris pe contul său de Twitter că „speră să continue şi să aprofundeze” relaţia strategică cu SUA, „principalul său asociat”.

Ca parte a acestei colaborări, preşedintele afgan a evidenţiat „lupta împotriva terorismului şi obţinerea păcii în Afganistan”, după aproape două decenii de război, de la invazia americană din 2001 care i-a înlăturat de la putere pe talibani, în replică la atacurile teroriste din SUA din 11 septembrie.

author avatar
Andreea Vlad
242 afisari

3 COMENTARII

  1. S-au furat alegerile, băi, sorosistilor, și există dovezi. Nu numai pentru că un senil cu dese feste de memorie, un Moș Pârțag îmbătrânit în rele, un nevolnic ca Biden (abia dacă strângea o sută de amețiți la suetele lui electorale), o marionetă cu cheița globalistilor sataniști la spate, un bugetofag putred de corupt, coleg cu alte scursuri dovedite, și ele, tot crâncen de corupte și chiar scelerate – vezi Killary Clinton (Benghazi etcetera), Obama, Pelosi, formând parte dintr-o gașcă de jeguri care, timp de mai bine de trei ani din administrația Trump, nu a făcut decât să toace zeci de milioane de dolari, pentru un impeachment bazat pe minciuni și fapte de care, ulterior, s-a dovedit că se făcea vinovat tocmai el, Biden (vezi convorbirile cu Poroshenko, vezi Burisma etcetera), nu numai că un trântor, un parazit, care în 47 de ani de politică bugetară nu a făcut altceva decît să se îmbogățească pe sine, cu un fiu degenerat, drogangiu și pedofil, nu numai că un asemenea putregai uman, un asemenea sperjur – ca și cei din banda cărora provine – nu avea nici o șansă în fața uraganului Trump dar există acele dovezi, chiar un ” democrat ” de culoare din Georgia, participant la contabilizarea voturilor, venind cu declarații publice în acest sens. Dovezile există, furtul (programat din timp) este evident chiar și pentru niște neo-marxiști mancurți ca voi. Iar Președintele NU este desemnat de presă, fie ea și mainstream media aflată în slujba satanistilor. Voi sunteți ești chiar atît de tîmpiți sau sunteți extrem de fomiști?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger