AcasăȘTIRI EXTERNEAlegeri America 2020. BOMBĂ în SUA! Donald Trump, bolnav din nou, dar...

Alegeri America 2020. BOMBĂ în SUA! Donald Trump, bolnav din nou, dar o ţine secret?

onald Trump

Alegerile din SUA ar putea fi afectate de un nou scandal: reinfectarea lui Donald Trump cu noul coronavirus.

De ce există această suspiciune? Pentru că şeful de cabinet al preşedintelui american Donald Trump, Mark Meadows, a fost testat pozitiv la coronavirus, a relatat vineri seară postul CNN, citând doi responsabili de la Casa Albă.

Meadows, în vârstă de 61 de ani, a anunţat după alegerile de marţi că a contractat COVID, dar nu este clar cand a fost testat pozitiv pentru prima dată, potrivit surselor citate. Anterior, el a părut sceptic în legătură cu măsurile de prevenire a răspândirii noului şi nu a fost văzut prea des purtând mască.

Meadows este un apropiat al lui Donald Trump

Mark Meadows a călătorit împreună cu preşedintele Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni, l-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui. El nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.

Cine a mai avut COVID-19 la Casa Albă?

În afară de Donald Trump şi acum Mark Meadows, la Casa Albă au mai fost depistaţi cu coronavirus, printre alţii, Melania Trump, purtătoarea de cuvânt Kayleigh McEnany, consilierii politici Stephen Miller şi Hope Hicks. SUA au raportat vineri peste 127.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, un record pentru a treia zi consecutiv.

Trump s-a vindecat cu Remdesivir

Președintele Statelor Unite ale Americii a fost bolnav de COVID-19 în urmă cu o lună, dar s-a vindecat cu ajutorul medicamentului Remdesivir, pe care, ulterior, americanii l-au declarat util în tratarea simptomelor provocate de noul coronavirus. Şi Melania Trump a fost bolnavă şi, de asemenea, s-a vindecat.

author avatar
Andrei Ștefan
579 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu stiu daca au virusul sau nu, dar ceva la cap au americanii astia. Sa te crezi stapanul lumii cand de fapt nu esti, si nici nu trebuie sa fii, asta spune multe.

  2. Asa este,diliul la cap trebuia demult sa se caute.Acum daca pleaca acasa in mod nedemn,chiar rusinos,bay bay..Un ticnit mai putin in clasamentul cocotatilor pt. care nu conteaza respectul, Legile,oamenii,binele lor,ci doar pofta lor de putere si de averi ilicite desigur.

  3. Lasa Livia ,daca americanii care asigura si securitatea RO nu sunt buni ,or sa vina chinezii anticrestini sa ne calareasca ,asta ti-ar place !

    • Dar impotiva cui ”ne asigura securitatea” !
      Sau e taxa de protectie ???
      Sa-l intrebam pe zukerman ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger