AcasăȘTIRI EXTERNEAlarmă la Londra! Poliţiştii au tras spre un bărbat care ameninţa că...

Alarmă la Londra! Poliţiştii au tras spre un bărbat care ameninţa că va folosi arme de foc

A fost alertă în estul Londrei. Un bărbat de 40 ani ameninţa că e înarmat şi că-şi va lua viaţa. Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armele.

Oameni legii fuseseră chemaţi la o adresă din Weston Green cu puţin timp înainte de ora 20:00, joi, de un bărbat care a spus că plănuia să-şi ia viaţa.

Poliţiştii au negociat cu suspectul

Poliţia a încercat să discute cu bărbatul înainte ca un ofiţer să tragă două focuri de armă chiar înainte de ora 21:00, după ce acesta a părăsit proprietatea de la care a sunat, a transmis Poliţia Metropolitană.

În apropierea bărbatului a fost găsită o armă de foc, iar o altă armă a fost recuperată din interiorul proprietăţii.

Agenţii, investigaţi!

„Având în vedere că un bărbat a murit după ce a fost împuşcat de poliţie, rolul nostru este să investigăm toate circumstanţele acestui incident, inclusiv acţiunile şi deciziile luate de poliţie.

Ştim că vor exista întrebări despre ceea ce s-a întâmplat, dar este important să stabilim faptele despre acest incident înainte de a comenta în continuare”, au afirmat oficiali de la Biroul Independent pentru Conduita Poliţiei, care au dezvăluit şi că, în apropierea bărbatului, a fost găsită o armă de foc, iar o altă armă a fost recuperată din interiorul proprietăţii.

author avatar
Andrei Ștefan