AcasăȘTIRI EXTERNEAdevărata miză a protestelor din SUA. Black Lives Matter ordonă: distrugeți creștinismul,...

Adevărata miză a protestelor din SUA. Black Lives Matter ordonă: distrugeți creștinismul, dărâmați statuile lui Iisus!

Cine a crezut că protestele din America sunt despre drepturile negrilor și stoparea violenței polițiștilor ori este naiv, ori a orbit de la atâta ignoranță! În SUA se dă o bătălie pe viață și pe moarte pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale – omul viitorului nu are credință, nu-L cunoaște pe Dumnezeu, își reneagă părinții și copiii, se ghidează după principiile progresismului neomarxist. După o lună de manifestații violente, în sfârșit apare și agenda Black Lives Matter: distrugeți creștinismul, dărâmați statuile lui Iisus!

Shaun King este un bărbat de culoare cunoscut autorităților. Unii îl văd liderul „de facto” al BLM și merg până acolo încât îl compară cu un alt King celebru, Martin Luther. Alții spun că-i doar un impostor care în 2015 a strâns milioane de dolari din donații, în numele copiilor orfani din Haiti (țară devastată de un puternic cutremur). Unde-s banii și ce-a făcut Shaun King cu ei, nimeni nu știe, la fel cum nu există răspuns nici la întrebarea dacă văduvele negrilor uciși de polițiști albi au primit fondurile strânse în numele lor din donații online. Cert e că Daily News l-a concediat imediat; oficial, sub acuzația de plagiat, însă pe surse, pentru povestea cu milioanele de dolari „pierdute”.

Acum, din mijlocul anarhiștilor care s-au dezlănțuit asupra Americii, Shaun King cere nici mai mult, nici mai puțin decât distrugerea creștinismului și dărâmarea tuturor statuilor închinate lui Iisus Hristos! „Este o formă de supremație albă și de propagandă rasistă, care promovează opresiune”, susține King. Prin urmare, „distrugeți-le!”.

Culmea e că „Regele” ăsta e, de fapt, un alb care și-a dorit să devină negru! Provine dintr-un tată alb și o mamă albă, iar în fotografiile din copilărie el apare ca un copil alb, roșcovan, cu pistrui pe față. „Mi s-a spus că bărbatul alb trecut pe certificatul meu de naștere nu este, de fapt, tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic real este un negru cu piele mai deschisă”, s-a apărat King.

Înfuriat că există imagini și statui creștine care îl înfățișează pe Iisus Hristos ca fiind un om alb, a cerut distrugerea lor, sub pretextul că reprezintă simboluri ale supremației albe.

Pe Twitter, într-un dialog cu fanii săi, liderul din spatele Black Lives Matter a scris: „Da, cred cu tărie că statuile europeanului alb, pe care ei pretind că îl cheamă Iisus Hristos, ar trebui să fie doborâte. Ele nu sunt altceva decât o formă de supremație albă. Întotdeauna am fost pentru distrugerea lor”.

Ce au înțeles activiștii BLM citind Biblia? Nimic, după cum reiese din mesajul șefului lor: „În Biblie, când familia lui Iisus a vrut să se ascundă, ghiciți unde s-a dus? EGIPT! Nu Danemarca!”.

„Dărâmați toate statuile lui Iisus!”, a cerut Shaun King. Într-un alt post, el ordonă distrugerea vitraliilor de la biserici, a picturilor murale și a tuturor clădirilor creștine care prezintă figuri biblice. „Toate picturile murale și vitraliile cu Iisus alb și mama sa europeană albă și prietenii lor albi trebuie dărâmate! Ele sunt o formă brută de supremație albă, create ca instrumente de opresiune. E propagandă rasistă”.

Cu un milion de urmăritori pe Twitter, Shaun King este unul dintre cei mai importanți „influenceri” americani ai momentului. Protejat de „Elită”, își face de cap pe social-media unde îndeamnă la nesupunere civică, segregare și instaurarea anarhiei în America. Culmea, printre cei care îi împărtășesc ideile se numără și Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale din toamnă!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
20.580 afisari

15 COMENTARII

  1. ” Culmea , printre cei care ii impartasesc ideile ( lui Shaun King ) SE NUMARA SI JOE BIDEN , candidatul democrat la alegerile prezidentiale din toamna .” Le scoti din joben in timp ce marmota inveleste ciocolata ?

    • asa nu credeti voi pana nu o sa vedeti.din cauza unora ca tine au aparut acesti indivizi

  2. Așa e, băi, prostule, ” democrații ” lui Pelosi, Killary, Biden și alții asta vor, haos, ca să îl înlăture pe Trump și să apară, ei, ca salvatori.

      • Bineinteles ca democratii ar vrea sa il inlature pe Trump de la putere, acum ori la alegeri, prin pierderea alegerilor de catre Trump. Dar tu nu stii decat sa arucni cu zoiaie pe pereti.

  3. @trilu-liru: chiar ma intrebam, cand o bagi p-aia cu „rusii”? sunteti asa de previzibili, voi, neo-bolsevicii… ha! ha! ha!

    • Alio, tovarasi de la National, trebuia sa precizati sursa de unde v-ati inspirat, probabil amgreatness.com.
      Poate nu strica sa precizati ca, Shaun – regele manelelor americane, se joaca cu anarhia in nisip si ca e fan al lui Bakunin, ca sa priceapa si comentacul ala „anonim”, mare lingator de cururi rusesti.

  4. Foarte corect ce vor sa faca ! Trebuie cat mai repede instituata N.O.M !!! Fricosii dracu,va e frica pentru ca o sa fiti controlati?:))

  5. toata chestia cu rasismul a fost declansata pentru a distrage atentia americailor de la falsa pandemie. Americanii prima data au prostestat impotriva false pandemii.

  6. Sa luptăm impotriva celor care vor să distrugă credinta!Fara Dumnezeu nu putem face nimic!aUn copil (conceperea)si 9 luni in burtica mamei!Poti face tu asa ceva ?si multe altele!

  7. Si a fost ideea lui. Mai a fie.
    El este doar actorul folosit la pasul urmator in ceea ce au decis zeii.
    Oricum, se intampla, cu el sau fara el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger