AcasăȘTIRI EXTERNEAcuze-ŞOC ale Rusiei la adresa Ucrainei: ar fi făcut experimente cu ciuma,...

Acuze-ŞOC ale Rusiei la adresa Ucrainei: ar fi făcut experimente cu ciuma, antrax și alți patogeni „deosebit de periculoși”

rusia ucraina experimenteAcuze-ŞOC ale Rusiei la adresa Ucrainei: ar fi făcut experimente cu ciuma, antrax și alți patogeni „deosebit de periculoși”

Forţele armate ale Federaţiei Ruse, în timpul unei „operaţiuni speciale în Ucraina”, au dezvăluit faptele unui program biologic militar în derulare finanţat de Statele Unite, transmite agenţia rusă de ştiri TASS, în ceea ce se cred a fi propaganda Kremlinului.

Acest lucru a fost anunţat duminică jurnaliştilor de către reprezentantul oficial al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konashenkov.

Ruşii pretind că ucrainenii fac experimente atroce

Ministerul rus al Apărării mai susține că laboratoarele de biocercetare din Ucraina au făcut experimente cu agenți patogeni care cauzează ciuma, antrax și bruceloza.

Analiza actelor de distrugere (n.r. a patogenilor de către ucraineni) arată munca cu agenții patogeni ai ciumei, antraxului și brucelozei în laboratorul biologic din Liov”, a firmat acesta, adăugând că la laboratoare din Harkiv și Poltava s-ar fi lucrat cu „agenții patogeni ai difteriei, salmonelozei și dizenteriei”.

Ruşii au continuat: ucrainenii ar fi distrus peste 320 de containere cu patogeni deși nu este clar cum partea rusă a ajuns la concluzie, ținând cont că niciunul dintre orașele unde ar fi avut loc experimentele nu au căzut în mâna forțelor armate ale Rusiei.

De asemenea, ruşii mai justifică şi de ce au preluat controlul centralelor nucleare Zaporojie şi Cernobîl: pentru a „exclude posibilitatea ca neonaziştii sau teroriştii ucraineni să organizeze provocări pline cu consecinţe catastrofale”, a declarat serviciul de presă al Kremlinului în urma unei conversaţii telefonice între preşedinţii rus şi francez Vladimir Putin şi Emmanuel Macron duminică.

author avatar
Andrei Ștefan
797 afisari

8 COMENTARII

  1. Aici au dreptate rusii. Sunt 16 laboratoare. De acolo vin tot felul de boli ciudata ca : Gripa aviara, Gripa porcina, Antrax, Danac. Sunt situate marea majoritate la granita cu Rusia si apartin americanilor.

  2. Daca s a bagat si oms sa apere sist medical cica din ucraina sigur e adrevarata stirea ca acest oneghe mondial e condus de un criminal la propriu declarat de tara lui pt genocid!!!

  3. Ukraina se va dezmembra pentru ca tarile din jurul ei carora li s-au furat teritorii de catre Khazerul Stalin, isi vor teritoriile inapoi.
    Si Romania isi va cere dreptul sau dupa ce vor fi spanzurati criminalii care o conduc in prezent.
    Se vor face noi alegeri in toate cele 209 tari.
    Pana in 21 Martie regimul criminal al falsului Biden va fi inlaturat, falsul Biden arestat, judecat si spanzurat impreuna cu lesbiana satanista pedofila Ka(b)ala Haris si restul satanistilor pedofili si bautori de sange.
    In Aprilie se declara Legea Martiala pe intreaga planeta, si in cele 209 tari semnatare ale legii Gesara se vor forma Tribunale Militare Internationale care vor judeca si spanzura criminalii si ajutoarele lor, pentru crime impotriva umanitatii conform Conventiei de la Geneva si Codului de la Nuremberg.
    Politrucii, medicii, ziaristii, si alte scursuri, in frunte cu criminalul tradator de tara Joianis Shase Case, escortat de criminalii poponari Arahat si Gheorghita Muitza, vor fi primii la streang.
    Cei din mass-media sa-si pregateasca vaselina pana vor fi judecati, si sapunul pentru funie.

  4. DACA-S BAGATI IAR AMERICANII SI IN PORCARIA ASTA VOR PUNE PRESA CARE-I MARIONETA LOR SA LATRE MAI INTAII ,SIGUR ESTE O PORCARIE CA CEA ACHETATA DE CAMERA REPREZENTANTILOR SUA IN CAZUL FAUCI -WUHAN COVIDUL 19,TOATE PLATITE DE AMERICANI CA PENTRU ARME BIOLOGICE.

  5. Despre aceste laboratoare din Ukraina, presa mai modestă a vorbit înainte de începerea conflictului. Acuma s-a și demonstrat cu probe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger