AcasăȘTIRI EXTERNEAcuze extrem de grave la adresa lui Hunter Biden: fosta iubită spune...

Acuze extrem de grave la adresa lui Hunter Biden: fosta iubită spune că bărbatul consuma cocaină crack cu noaptea-n cap!

hunter bidenS-a aflat: ce bancă l-a ajutat pe Biden să ascundă mita din Ucraina! Dovezi șocante au ieșit la iveală

Hunter Biden se afundă în problemele cu legea. Fosta iubită a depus mărturie în procesul penal în care procurorii încearcă să demonstreze că fiul președintelui american Joe Biden a mințit în legătură cu dependența sa pentru a cumpăra ilegal o armă.

Zoe Kestan a spus în faţa Instanţei cum Hunter Biden pregătea crack la luxosul Chateau Marmont din Los Angeles sau petrecea zile întregi în camere de hotel drogându-se în lunile dinaintea achiziționării armei sale din 2018.

Fuma imediat cum se trezea

„Își dorea să fumeze imediat ce se trezea”, le-a spus Zoe Kestan juraților, în timp ce descria întâlnirile cu un traficant de droguri „înfricoșător” și căutarea de instrucțiuni pe internet pentru a transforma cocaina pudră în crack.

Kathleen Buhle, care a divorțat de Hunter Biden în 2017, a depus, de asemenea, mărturie timp de aproximativ 20 de minute pentru a descrie cum a descoperit prima dată că acesta consuma droguri.

Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, a pledat nevinovat.

Inculpat şi pentru evaziune fiscală

Hunter Biden a fost inculpat pentru a doua oară la nivel federal, la finalul anului trecut, de data aceasta pentru evaziune fiscală.

Fiul actualului șef de la Casa Albă e acuzat că „a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele”.

Potrivit procurorului special responsabil cu ancheta, Hunter Biden „a fost implicat într-o stratagemă pentru a nu plăti cel puţin 1,4 milioane de dolari în declaraţiile sale fiscale federale” între 2016 şi 2019.

El „a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele”, se arată în documentul citat, în care sunt detaliate nouă capete de acuzare, de la evaziune fiscală la fals în declaraţii, potrivit Agerpres.

Conform rechizitoriului citat de aceeași sursă, fostul avocat şi om de afaceri şi-a cheltuit banii pentru a-şi finanţa consumul de droguri, compania unor „escorte” şi pentru maşini şi haine de lux, potrivit rechizitoriului.

author avatar
Andrei Ștefan