AcasăȘTIRI EXTERNEACUZAȚII INCREDIBILE lansate de Trump! Hunter Biden, fiul președintelui SUA, ar fi...

ACUZAȚII INCREDIBILE lansate de Trump! Hunter Biden, fiul președintelui SUA, ar fi primit 3,5 mil. $ de la familia primarului din Moscova!

donald trumpACUZAȚII INCREDIBILE lansate de Trump! Hunter Biden, fiul președintelui SUA, ar fi primit 3,5 mil. $ de la familia primarului din Moscova!

Donald Trump nu ratează nicio ocazie să-l defăimeze pe președintele american Joe Biden. Din acest motiv, acesta i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să dezvăluie potențiale informații compromițătoare pe care le-ar putea avea despre Hunter, fiul lui Biden.

Hunter Biden, o figură controversată în SUA, este una dintre țintele preferate ale lui Donald Trump. Tabăra lui Trump l-a criticat repetat pe Hunter afirmând că ar avea interese economice în Ucraina și China în perioada în care tatăl său era vicepreședintele lui Barack Obama (2009-2017).

Hunter Biden, una dintre țintele preferate ale lui Donald Trump

Într-un interviu difuzat marți de programul „Just the News” din cadrul „Real America’s Voice”, Donald Trump a transmis o informație incendiară. Hunter Biden ar fi primit de la soția unui primar al Moscovei, fără să-i menționeze numele, suma de 3,5 milioane de dolari.

„Sunt mulți bani. Ea i-a dat 3,5 milioane de dolari și cred că Putin ar putea spune mai multe. Cred că ar trebui să facă public ceea ce știe”, a spus Trump. „Cred că ar trebui să știm și noi acest răspuns”, a adăugat el în timpul interviului.

Joe Biden a negat însă acuzațiile lansate de Donald Trump, chiar în timpul unei dezbateri dinaintea alegerilor prezidențiale, potrivit Forbes.

author avatar
Andreea Vlad
716 afisari

6 COMENTARII

  1. Eu cred că Trump ar trebui să şi-l ia pe Putin direct în pat. La atâta dragoste, nici sexul nu mai contează…

  2. Ia zi ma Musolini al Americii,Pt. ce i-a dat nevasta primarului 3,5 milioane de Dolari ? I-a tras-o de 3,5 milioane,i-a asfaltat vreo strada ? A avut aprobarea Primarului si a consiliului loca ? KGB ul doarme ? Si mai zici ca tot Biden este tacanit si dus cu pluta.

  3. Tot mapamondul stie cat de JEG este Hunter Biden,fiul lui Joe Biden,prin afaceri MURDARE in Ucraina,unde tasu cauta sa acopere mizeria ,prin maimutoiul de Zelensky. Dupa razboi statul Ucraina nu va mai exista in frontierele de azi si nu va mai avea iesire la Marea Neagra.

  4. E clar ca Trump este omul rusilor, un risc mare de securitate la adresa Americanilor, huo jeg Putinist

  5. Toata politica americana a lui Joe Biden consta in cateva cuvinte: „Cum sa faci BANI,NENOROCIND pa altii”! UCRAINA cu JEGUL de Zelensky.

  6. Cine credeti ca a postat la 19:48 si 21:06 ? Mamuku sigur nu a postat , e la produs pe centura …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger