AcasăȘTIRI EXTERNEActriță celebră, în stare gravă după un accident șocant. Mașina a fost...

Actriță celebră, în stare gravă după un accident șocant. Mașina a fost cuprinsă de flăcări – VIDEO

actritaActriță celebră, în stare gravă după un accident șocant. Mașina a fost cuprinsă de flăcări - VIDEO / captură video

Actrița Anne Heche se află în stare critică în spital în urma unei coliziuni. Aceasta a intrat cu mașina într-o casă, impactul soldându-se cu un incendiu care a afectat atât vehiculul, cât şi imobilul lovit.

Incidentul a avut loc vineri, 5 august, în zona Mar Vista din Los Angeles, lângă casa lui Heche.

Actrița Anne Heche ar fi consumat alcool

Actrița, în vârstă de 53 de ani, cunoscută pentru filme precum „Donnie Brasco” (1997), „Psycho” (1998) și „Cedar Rapids” (2011), își conducea Mini Cooperul albastru când a ieșit de pe șosea și a lovit o casă cu două etaje.

„Vehiculul a fost cuprins de flăcări, iar șoferul a fost transportat la un spital local”, a declarat un reprezentant al Departamentului de Poliție din Los Angeles pentru Deadline.

Ofițerul de informații publice al poliției din Los Angeles, Jeff Lee, a declarat pentru CNN că Heche se află în stare critică.

Imaginile și videoclipurile obținute de TMZ o arată pe Heche conducând un Mini Cooper albastru, care ulterior a fost fotografiat grav avariat la fața locului.

„Cincizeci și nouă de pompieri au avut nevoie de 65 de minute pentru a accesa, a închide și a stinge complet flăcările din structura grav avariată”, a spus departamentul de pompieri.

„O femeie adultă a fost găsită în vehicul, care a fost dusă la un spital din zonă de paramedicii LAFD în stare critică”.

Al doilea accident în aceeași zi

Proprietarul casei pe care Heche a lovit-o a scăpat fără răni, au declarat pompierii, adăugând că clădirea a rămas „nelocuită”.

Potrivit TMZ, Heche a suferit inițial un accident minor la un complex de apartamente din Mar Vista, izbindu-se de un perete dintr-o zonă de parcare, dar a plecat cu mașina de la fața locului.

author avatar
Andreea Vlad
561 afisari

4 COMENTARII

  1. You Don’t Fool Me / Queen
    …………..
    You don’t fool me
    those beady eyes
    That sexy smile
    you don’t fool me, uh You don’t rule me you’re no surprise
    You’re telling lies hey, you don’t fool me Mmm,
    mama said be careful of that girl Mama said you know that she’s no good

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger